The wishlist name can't be left blank

Voordelig en veilig de griepvaccinatie tegemoet

Voordelig en veilig de griepvaccinatie tegemoet

Net als vorig jaar ontvangt u dit jaar weer alleen de spuiten met het griepvaccin, de veiligheidsnaalden dienst u wederom zelf aan te schaffen! Lees waarom de veiligheidsnaalden van Becton Dickinson (BD) de beste oplossing is voor het toedienen van griepvaccins en veilig prikken.

De BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm is het meest ideale product om te gebruiken voor het veilig toedienen van griepvaccins. Voor meer informatie omtrent veiligheidsnaalden kunt u ook terecht op www.daxtrio.nl/veiligheidsnaalen.

Nu extra voordelig bij Daxtrio

BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm / Artikelnummer: 16412

Handig om mee te bestellen

Bestel nu telefonisch op 088-111 7 666 of klik hier.

Prijzen zijn geldig t/m 20 september 2019.

BD Eclipse veiligheidsnaalden

BD Eclipse zijn veiligheidsnaalden met volledig geïntegreerd naald-veiligheidssysteem. Het vergrendelingsmechanisme biedt een optimale bescherming tegen ongewenste naaldprikverwondingen. Dit zorgt voor een veilig en eenvoudig injectieproces.

Het veiligheidssysteem van de veiligheidsnaalden is zo ontworpen dat het gebruikelijke punctietechniek toegepast kan worden en er geen extra stappen nodig zijn. Zodra de naald uit de patiënt wordt verwijdert klikt een veiligheidshuls hoor- en voelbaar vast op de naald. De BD Eclipse veiligheidsnaalden kunnen met alle Luer Lock aansluitingen veilig gebruikt worden.

Samengevat de 5 redenen waarom u het beste voor de Becton Dickinson veiligheidsnaalden kunt kiezen:

  1. Volledig geïntegreerd naald-veiligheidssysteem
  2. Vergrendelingsmechanisme biedt een optimale bescherming tegen ongewenste naaldprikverwondingen
  3. Gebruikelijke punctietechniek kan worden toegepast zodat er geen extra stappen nodig zijn
  4. Hoorbare klik nadat de naald uit de patiënt is verwijderd
  5. Te gebruiken met alle Luer Lock aansluitingen

Arbeidsomstandighedenwet

Sinds 2013 is er een wijziging in de Arbeidsomstandighedenwet doorgevoerd, hierin staat dat werkgevers werknemers moeten beschermen tegen prikaccidenten. Dit moet onder andere worden bewerkstelligt door het verplicht gebruiken van veiligheidsnaalden. Het gebruik van veiligheidsnaalden is reeds sinds 2013 met dit besluit wettelijk verplicht! Het RIVM en het SNPG raden zeer duidelijk aan te kiezen voor een veiligheidsnaald van BD (Beckton Dickinson). BD Eclipse veiligheidsnaalden zijn speciaal ontworpen om prikaccidenten te voorkomen. De naalden zijn voorzien van een plastic veiligheidsmechanisme waardoor de gebruikte naald wordt afgeschermd na gebruik.

Related Posts
  1. Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Vorig jaar vond er een grote verandering plaats in het proces rondom het griepvaccin. In voorgaande jaren ontving u het vaccin kant en klaar voor gebruik, ...