The wishlist name can't be left blank

Nieuws

 1. Voordelig en veilig de griepvaccinatie tegemoet

  Eclipse veiligheidsnaald oranje

  Net als vorig jaar ontvangt u dit jaar weer alleen de spuiten met het griepvaccin, de veiligheidsnaalden dienst u wederom zelf aan te schaffen! Lees waarom de veiligheidsnaalden van Becton Dickinson (BD) de beste oplossing is voor het toedienen van griepvaccins en veilig prikken.

  De BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm is het meest ideale product om te gebruiken voor het veilig toedienen van griepvaccins. Voor meer informatie omtrent veiligheidsnaalden kunt u ook terecht op www.daxtrio.nl/veiligheidsnaalen.

  Lees verder...
 2. Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Cryosuccess is het beste instrument voor behandelingen met vloeibare bevriezing. Dit product gebruikt een unieke methode van rechtstreeks contact tussen de vloeibare distikstofoxide (lachgas) en de huid met een constante doordringende temperatuur van-89 ° C.

  Met de Cryosuccespen kunt u heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen (wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken) en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.

  Help de patient binnen één consult

  Doordat de Cryosucces een temperatuur van -89 ° C haalt is de kans op herhaling van de kwaal nihil. Dit scheelt u binnen de praktijk onnodig veel extra werkzaamheden en zorgt ervoor dat de patiënt binnen één consult van haar probleem af is.

  Lees verder...
 3. Engels pluksel gebruiken bij smetten

  Engels pluksel gebruiken bij smetten

  Door smetplekken of smetten ontstaan er op de huid lokale oppervlakken met roodheid aan beide zijden van de plooi. Daarnaast kan er verweking van de huid, scheurtjes, erosies, een nattende huid of korstvorming ontstaan. Meestal kunnen smetplekken goed behandeld worden door het aanbrengen van een verzorgende, indrogende zalf zoals zinkolie of zinkzalf.

  Wat zijn smetplekken of smetten

  Smetplekken of smetten is een ontstekende huidaandoening die in huidplooien zit, vooral de plooien onder de borsten, in de liezen en tussen de tenen. Smetplekken of smetten wordt vooral gezien bij mensen met overgewicht, diabetici en mensen die langdurig bedlegerig zijn. Ook bij baby's komt smet regelmatig voor, en staat het beter bekend als luiereczeem.

  Lees verder...
 4. 5 aanbevelingen voor het correct gebruiken van uw stethoscoop

  5 aanbevelingen voor het correct gebruiken van uw stethoscoop

  In het dagelijks gebruik is de stethoscoop een belangrijk instrument in de eerstelijns zorg. Om er voor te zorgen dat u probleemloos gebruik kan maken van de stethoscoop, zijn er een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

  Een stethoscoop kan beschikken over een klok en een membraan. Als je een afstembaar membraan hebt dan is een klok eigenlijk niet nodig. De klok werd gebruikt om lage frequenties mee te horen, maar dankzij het membraan kun je deze ook horen door lichtjes op de borst te drukken. Wanneer je meer druk uitoefent dan kun je de hoge frequenties horen.

  Er zijn een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

  Lees verder...
 5. Bespaar sterk op tijd en kosten met disposable instrumentaria, bestel nu uw sample!

  Daxtrio introduceert disposable instrumentaria

  Vanaf nu is het mogelijk om een flinke besparing in tijd, personele kosten, apparatuur en middelen te realiseren door het gebruik van disposable instrumentarium. Tevens geeft het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) hier tegenwoordig een advies over uit in de richtlijn infectiepreventie: Gebruik steriel, bij voorkeur disposable (delen van) instrumentarium bij kritisch gebruik.

  Lees verder...
 6. Daxtrio deelt prijs uit!

  Daxtrio deelt prijs uit!

  Zaterdag 4 november stond het team van Daxtrio voor u klaar op de NVDA-beurs in Hilversum. Tijdens deze beurs hebben wij veel bekende én, voor ons tot dan toe nog, onbekende klanten gesproken.

  Lees verder...
 7. Daxtrio bestelboek vernieuwd

  Daxtrio bestelboek vernieuwd

  Zoals bekend staat bij Daxtrio de klant centraal. Dat betekent dat we continu bezig zijn te kijken waar we onze service en dienstverlening kunnen verbeteren. De digitalisering van het magazijnproces...

  Lees verder...
 8. Otoscillo montage-instructie

  Otoscillo montage-instructie

  Met enige regelmaat komen er bij Daxtrio gescheurde of gebroken opzetstukken binnen met het verzoek dit onder garantie te vervangen. De beschadiging is vaak het gevolg van een gebruikersfout. Dat is jammer want dan kunnen wij het opzetstuk niet meer onder garantie vervangen en moeten we u teleurstellen.

  Lees verder...
 9. Griepvaccin & Veiligheidsnaalden

  Griepvaccin & Veiligheidsnaalden

  Vorig jaar vond er een grote verandering plaats in het proces rondom het griepvaccin. In voorgaande jaren ontving u het vaccin kant en klaar voor gebruik, dat wil zeggen de spuit en de naald gecombineerd.

  Lees verder...
 10. Technische dienst van Daxtrio

  Technische dienst van Daxtrio

  Vorige keer berichtte we op deze plek over de toevoeging van veelgebruikte kantoorartikelen aan ons assortiment.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 13

Pagina
Toon per pagina
per pagina