0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Al een account? Log eerst in.

Over Daxtrio
 

Geschiedenis:
Daxtrio is in 2007 ontstaan na een fusie met Dax medische producten en Trio medical. Zowel Dax (opgericht in 1991) en Trio Medical (opgericht in 1976) richten zich vanaf deze periode al op de levering van medische producten aan vooral de huisartsen. Dax richtte zich vooral op de medische verbruiksartikelen en bij Trio Medical lag de focus meer op het instrumentarium en de diagnostische apparatuur. Met de fusie naar Daxtrio is een totaal concept geboren waardoor wij al onze klanten een totaalpakket kunnen bieden van A tot Z. In de loop der jaren is het pand in Broek op Langedijk (nabij Alkmaar) uitgebreid en hebben vele bestellingen hun weg naar onze tevreden klanten gevonden.

Zaandam:
Sinds januari 2017 is Daxtrio Medische Producten gevestigd aan de Zuiddijk 398 te Zaandam. Door de groeiende vraag naar medische verbruiksmiddelen en meer technische ondersteuning, voldeden het pand en de locatie in Broek op Langedijk niet langer meer. Omdat Daxtrio landelijk opereert was het een logische stap op zoek te gaan naar een meer centraal gelegen locatie. Het nieuwe hoofdkantoor met 2 grote hallen voor opslag, orderpicking en meer kantoorruimte voor het groeiende aantal werknemers, biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om de komende jaren onze klanten op de professionele manier te blijven bedienen zoals zij dat van ons gewend zijn.

Ruben Scholte:
In 2012 heeft Ruben Scholte het roer overgenomen bij Daxtrio. Ruben kocht zich via een management buy-in in bij een twintig jaar oud familiebedrijf om daar zijn levenswerk van te maken. Sinds 2012 is hij directeur-eigenaar van de medische groothandel Daxtrio. ‘We blijven dicht bij onze kernwaarden, het wordt geen gehaaid sales-apparaat.’.

Op zijn 34e is Ruben Scholte al gepokt en gemazeld in de farmaceutische industrie. Hij heeft dan al onder meer als sales- en marketingmanager bij diverse grote namen gewerkt, zoals Novartis Oncology en Solvay Pharma. Maar hij wil meer. Het moet anders. En vooral: hij wil het zelf doen.

Missie:
Daxtrio is een vooraanstaande leverancier van medische producten. De primaire taak van onze klant is het verlenen van zorg en wij willen de klant op het gebied van alle medische materialen, installatie en onderhoud graag bijstaan. Onze klant staat centraal en wij bouwen graag aan een duurzame relatie waarbij maatwerk het sleutelwoord is.

Visie:
De zorg is volop in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om de kosten in de hand te houden zal de eerste lijn zorg steeds belangrijker worden. Dit vergt extra expertise van deze zorgverleners waar Daxtrio graag in rol in speelt. Daxtrio levert praktisch alle medische materialen voor de huisarts, medische klinieken, zorginstellingen, fysiotherapeuten, artsenlaboratoria en overige artsen en instellingen. Buiten het leveren van producten hebben wij onze eigen service afdeling en geven wij vele trainingen en spelen een rol in de opleiding van onze klanten. In een veranderende markt kan onze klant continue op een innoverend aanbod rekenen.