The wishlist name can't be left blank

Over Daxtrio

Geschiedenis, 45 jaar ervaring

Daxtrio is in 2007 ontstaan uit een fusie van Dax (opgericht in 1991) en Trio Medical (opgericht in 1976) wat resulteerde in een bedrijf dat een totaalconcept kan aanbieden middels een volledig pakket aan medische verbruiksartikelen, medische instrumenten, medische apparatuur en een uitstekende service.

Ontwikkeling

Om onze klanten goed te kunnen bedienen is de online aanwezigheid van Daxtrio belangrijk, continue zijn wij opzoek naar mogelijkheden om verder te innoveren, processen te verbeteren met als resultaat een foutloze klant beleving.

Technische Dienst

Als enige medische groothandel heeft Daxtrio haar eigen gecertificeerde technische dienst voor de huisartsenmarkt. Direct bereikbaar per telefoon, online en indien gewenst op locatie

Lees meer

De zorg

Daxtrio heeft een leidende positie in de eerstelijns zorg. Dat hebben wij te danken aan de loyaliteit van onze klanten die wij zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Wij geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is en dat service zeer belangrijk is. Natuurlijk hebben wij een website om artikelen op te bestellen, echter heeft de zorg veel meer nodig dan alleen een de webwinkel zonder kennis, service en certificeringen.

De medische professional is vandaag de dag niet alleen de huisarts of fysiotherapeut. Ook specialistische klinieken, ziekenhuizen en zorginstellíngen weten de weg naar het totaalconcept van Daxtrio te vinden

Voor Consumenten

Naast het leveren aan de zorg professionals leveren wij ook aan consumenten, met dezelfde zorg en aandacht kan iedere klant rekenen op vriendelijke, deskundige en betrouwbare aandacht naast het grote aanbod van hoge kwaliteit producten.

ISO certificaten

Als Daxtrio Hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zodoende beschikken wij over twee ISO certificeringen

ISO 9001: Daxtrio vindt kwaliteit en duurzaam ondernemen belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we en ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn. De norm die eisen stelt aan de kwaliteit van het managementsysteem van een organisatie.

ISO 14001: Wij hechten uiteraard veel waarde aan het minimaliseren van onze invloed op het milieu. Om dit kracht bij te zetten zijn wij ISO 14001 gecertificeerd.

Maatschappelijk ondernemen

Duurzaam Ondernemen betekent voor Daxtrio dat we streven naar een goede balans tussen People, Planet & Profit. Het is belangrijk om integer en verantwoord om te gaan met het thema duurzaamheid: met sociale vraagstukken, met milieuvraagstukken en met de prijs-kwaliteitverhouding.

Milieu en duurzaamheid

De onderwerpen milieu en duurzaamheid zijn een onlosmakelijk onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We stellen ons tot doel om de milieubelasting door de organisatie zoveel mogelijk te minimaliseren en de milieuprestatie continu te verbeteren door middel van verduurzaming van activiteiten en werkprocessen. Daarbij hoort ook vermindering van verspilling en transport.