The wishlist name can't be left blank

WAT WIJ DOEN

Daxtrio is een medische groothandel voor de medische professional en heeft een leidende positie in de eerstelijns zorg. Dat hebben wij te danken aan de loyaliteit van onze klanten die wij zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Wij geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is en dat service zeer belangrijk is. Natuurlijk hebben wij een website om artikelen op te bestellen, echter heeft de zorg veel meer nodig dan alleen een de webwinkel zonder kennis, service en certificeringen.

Met een team van medisch technici en accountmanagers komen wij dagelijks bij vele klanten en weten daardoor heel goed wat actueel is. Onder onze klanten mogen wij verstaan; huisartsen, huisartsenposten, fysiotherapeuten, privé klinieken, zorginstellingen, ziekenhuizen en nog vele andere medische professionals.

GESCHIEDENIS, 45 JAAR ERVARING

Daxtrio vindt haar oorsprong in 2007 door een fusie van Dax (opgericht in 1991) en Trio Medical (opgericht in 1976). Beide bedrijven zijn altijd actief geweest in de eerstelijns zorg en hebben elkaar enorm versterkt. De markt is de afgelopen 15 jaar enorm snel ontwikkeld en Daxtrio heeft samen met haar team grote stappen gezet waardoor ze al jaren lang de leidende partij in de eerstelijns zorg is. Daarnaast zijn er de afgelopen 10 jaar vele andere doelgroepen verwelkomt en is ons assortiment enorm uitgebreid waardoor wij klaar zijn voor de toekomst.

TECHNISCHE DIENST

Daxtrio heeft service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan! Daarom zijn wij door vele grote bekende merken zelf opgeleid en gecertificeerd waardoor wij service, updates en garantie kunnen bieden. Omdat dit niet voldoende is voor ons is ons volledige technische team daarnaast ook NEN gecertificeerd.

Er is een fulltime helpdesk waar u met al uw vragen en storingen terecht kunt. Wij helpen u graag snel weer op weg, dit kan telefonisch of via teamviewer zodat wij met u mee kunnen kijken en direct oplossingen kunnen bieden.

INNOVATIE

Om onze klanten goed te kunnen bedienen zijn wij continue op zoek naar nieuwe producten en apparatuur en zijn ook (exclusief) distribiteur van vele toonaangevende merken. Daarnaast zijn wij continue aan het ontwikkelen om u als klant een zo prettig mogelijke klanten ervaring te bieden. Hierbij kunt u denken aan een online bestelmodule of een unieke Daxtrio bestel app.

ISO CERTIFICATEN

Als Daxtrio Hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zodoende beschikken wij over twee ISO certificeringen

ISO 9001: Daxtrio vindt kwaliteit en duurzaam ondernemen belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we en ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn. De norm die eisen stelt aan de kwaliteit van het managementsysteem van een organisatie.

ISO 14001: Wij hechten uiteraard veel waarde aan het minimaliseren van onze invloed op het milieu. Om dit kracht bij te zetten zijn wij ISO 14001 gecertificeerd.

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN

Duurzaam Ondernemen betekent voor Daxtrio dat we streven naar een goede balans tussen People, Planet & Profit. Het is belangrijk om integer en verantwoord om te gaan met het thema duurzaamheid: met sociale vraagstukken, met milieuvraagstukken en met de prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard dragen wij ons steentje bij aan vele maatschappelijke projecten al dan niet samen met onze klanten.

MILIEU EN DUURZAAMHEID

De onderwerpen milieu en duurzaamheid zijn een verweven onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We stellen ons tot doel om de milieubelasting door de organisatie zoveel mogelijk te minimaliseren en de milieuprestatie continu te verbeteren door middel van verduurzaming van activiteiten en werkprocessen. Daarbij hoort ook vermindering van verspilling en transport.