The wishlist name can't be left blank

Handalcohol Desinfectans Antibacteriaal 500ml

Handalcohol Desinfectans Antibacteriaal 500ml

Hygiëne kan omschreven worden als een verzamelwoord voor het zo min mogelijk in contact komen met virussen en bacteriën. Desinfecterende handalcohol kan hier een grote bijdrage aan leveren, met name in de huidige Coronatijd. Het schoonhouden en dus hygiënisch omgaan met situaties kan al gedaan worden door te douchen, u handen regelmatig schoon te maken of de desbetreffende plekken zoals de keuken en badkamer schoon te houden in uw huis. Als er ergens schoon gemaakt is kan het altijd nog zo zijn dat er hierna nog gedesinfecteerd moet worden.

Het is belangrijk om te onthouden dat hygiëne en schoon zijn niet hetzelfde is. Sommige oppervlakte zien er schoon uit, maar alleen al stof kan ervoor zorgen dat bacteriën wel op deze oppervlakte blijven liggen en zorgen voor een niet hygiënische situatie. Op deze manier kan een aanraking zorgen dat er een verspreiding komt, een infectie kan dan ontstaan.

Extra hygiëne op de werkvloer met desinfecterende handalcohol

Schone handen zijn erg belangrijk in de medisch sector. Als je de hele dag door van patiënt naar patiënt gaat is het belangrijk dat alles schoon blijft en niemand ziek wordt. Het in controle zijn van de verspreiding van de bacteriën is dan ook van groot belang. Alcohol handgel zorgt ervoor dat bacteriën die op de handen aanwezig zijn worden verwijderd. Hierdoor is het dan ook een middel dat erg effectief is en handig is om mee te nemen.

Het belang van schone handen

Door extra op hygiëne te letten en de juiste maatregelen te nemen, wordt het verspreidingsrisico steeds kleiner. Dit is het dan ook meteen het doen van het handige product. Op de volgende wijze moet je de handgel gebruiken om het gewenste effect te krijgen. Breng een minimaal van 3 milliliter aan handalcohol uit het pompje. Wrijf de vloeistof over de handen heen totdat deze helemaal ingesmeerd zijn. Het is belangrijk dat alle stukken van de handen de handgel op zich krijgen. De vingertoppen, tussen de vingers, de hele hand tot aan de pols. Dien dit toe op uw droge handen.

Wanneer de handalcohol gebruiken?

Het wordt aangeraden om de handen regelmatig te wassen met zeep en water. Mocht dit niet mogelijk zijn dan is er een alternatief dat je kan kopen, alcohol handgel. Met desinfecterende handalcohol kan je een de oppervlakkige bacteriën bestrijden.

Wanneer de handen erg vervuild zijn dan zijn en het vuil te zien is de handalcohol niet effectief. Het volgende advies wordt gegeven voor de handen gereinigd moeten worden. Nadat u buiten bent geweest en met uw kinderen buiten gespeeld hebt of boodschappen. Voor het eten, zeker als dit met handen gebeurt en zonder bestek. Na contact met dieren, omdat deze buiten ook vooral rondlopen en tegen dingen aanlopen. Als je een zieke verzorgd hebt is het ook verstandig om de handen te reinigen.

Handalcohol kopen bij Daxtrio

Handalcohol is dus een handig product dat makkelijk mee te nemen is naar welke plek dan ook. Deze zijn te verkrijgen in kleine en grotere formaten zodat u altijd genoeg bij u hebt. Wilt u advies over wat het beste product is voor u dan staan wij voor u klaar bij Daxtrio. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 – 111 7666, u kunt ons ook mailen voor meer informatie.

Related Posts
 1. Desinfectie en reiniging Desinfectie en reiniging Desinfecterende reinigingsproducten zijn van alle tijden. Tegenwoordig zijn vooral de desinfecterende handgels onderwerp van gesprek door de uitbraak van C...
 2. Desinfectie alcoholmiddelen Desinfectie alcoholmiddelen In de zorg, maar ook in bedrijven en winkels is desinfectie dagelijkse kost. Desinfecteren met alcohol is de beste keus, want hiermee doodt u gegarandeerd ...
 3. Desinfectiemiddel voor het reinigen van oppervlaktes Desinfectiemiddel voor het reinigen van oppervlaktes Voor bedrijven is het dagelijkse kost om alle ruimtes te reinigen. Voor sommige ondernemingen is dat nog belangrijker dan voor de ander, want wanneer een o...
 4. Desinfectie alcohol dispenser Desinfectie alcohol dispenser Door de wereldwijde crisis rondom COVID-19 stijgt de vraag naar desinfectiemiddelen enorm. Daarnaast zijn de eisen voor hygiëne flink aangescherpt en daar...
Gerelateerde producten
  1. Ecolab Spirigel Handalcoholgel 500ml
   Ecolab Spirigel Handalcoholgel 500ml
   Zie art. 18116
   als alternatief.
  2. Handalcohol 80% desinfectans 500ml
   Handalcohol 80% desinfectans 500ml
   Niet leverbaar