The wishlist name can't be left blank

Daxtrio Zaandam

Daxtrio Zaandam

Waar blijft de tijd. Al weer twee maanden geleden hebben we met het voltallige team rondom de jaarwisseling de verhuizing van Daxtrio van Broek op Langedijk richting Zaandam uitgevoerd.

Inmiddels is de rust weer een beetje teruggekeerd. Een bedrijfsverhuizing gaat uiteraard gepaard met de nodige planning, afstemming en overleg met elkaar. Na een jaar voorpret te hebben gehad, konden we eind december 2016 dan eindelijk de armen uit de mouwen steken.

Operatie

Om onze klanten hier zo min mogelijk hinder van te laten ondervinden, stond dit gepland in het weekend van 30 en 31 december. Door prima teamwork, de juiste instelling en een gedegen voorbereiding, hebben we in zeer korte tijd een enorme berg werk verzet. We kunnen daarom ook terugkijken op een succesvolle ‘operatie’ waarbij alle medewerkers hun steentje (meer dan) hebben bijgedragen.

Ruimte

De nieuwe locatie van Daxtrio Medische Producten in Zaandam ligt, landelijk gezien, meer centraal. We hebben gekozen voor een functioneel pand van waaruit we onze processen verder kunnen stroomlijnen om u als klant nog beter te kunnen voorzien van onze producten en service. Hoewel iedere afdeling zijn eigen ruimere plek heeft gekregen, zijn ze nooit verder dan één (open) deur van elkaar verwijderd. Zo kunnen we goed en direct contact met elkaar houden, weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen indien nodig.

Vooruitgang

Met de betrekking van het nieuwe pand hebben we ook direct meerdere verbeterslagen kunnen doorvoeren in het orderverwerkingsproces. Onder andere het in gebruik nemen van een geheel nieuw orderpicksysteem zorgt er voor dat leveringen nog nauwkeuriger dan voorheen worden gecontroleerd, backorders binnenkort tot het verleden behoren en de snelheid van leveringen nog verder wordt verbeterd.

We hopen dat u geen hinder heeft ondervonden van onze verhuizing, maar we weten zeker dat u als klant, nu en in de toekomst, meeprofiteert van de voordelen die onze nieuwe locatie te bieden heeft want er zit nog meer in de pijplijn!

Related Posts
  1. Technische dienst van Daxtrio Technische dienst van Daxtrio Vorige keer berichtte we op deze plek over de toevoeging van veelgebruikte kantoorartikelen aan ons assortiment....
  2. Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Vorig jaar vond er een grote verandering plaats in het proces rondom het griepvaccin. In voorgaande jaren ontving u het vaccin kant en klaar voor gebruik, ...
  3. Otoscillo montage-instructie Otoscillo montage-instructie Met enige regelmaat komen er bij Daxtrio gescheurde of gebroken opzetstukken binnen met het verzoek dit onder garantie te vervangen. De beschadiging is vaa...
  4. Daxtrio bestelboek vernieuwd Daxtrio bestelboek vernieuwd Zoals bekend staat bij Daxtrio de klant centraal. Dat betekent dat we continu bezig zijn te kijken waar we onze service en dienstverlening kunnen verbetere...