The wishlist name can't be left blank

Daxtrio deelt prijs uit!

Daxtrio deelt prijs uit!

Zaterdag 4 november stond het team van Daxtrio voor u klaar op de NVDA-beurs in Hilversum. Tijdens deze beurs hebben wij veel bekende én, voor ons tot dan toe nog, onbekende klanten gesproken.

Bij onze stand heeft iedereen de mogelijkheid gehad om een enquête in te vullen, dit werd in grote getalen gedaan. Deels om ons van informatie te voorzien, maar waarschijnlijk ook niet in de laatste plaats vanwege de kans op een mooie prijs na het invullen.

Na deze geslaagde dag, waar we met veel plezier op terug kijken, hebben we alle ingevulde enquêtes bij elkaar verzameld en daar 1 winnaar uit getrokken.

Afgelopen week heeft onze accountmanager James Kraakman Huisartsenpraktijk de Grote Rivieren in Amsterdam blij mogen maken met een heerlijke taart én een cadeaubon van Thermen Bussloo t.w.v. €395,-.

We begrijpen uiteraard dat er nu een heleboel mensen zijn teleurgesteld, maar niet getreurd! Bij een volgende beurs hebben we vast en zeker een andere leuke actie, waar iedereen weer 100% kans maakt, alvast tot dan.

We wensen de medewerkers van de Huisartsenpraktijk de Grote Rivieren in Amsterdam veel plezier met de gewonnen prijs en hopen dat de taarten hebben gesmaakt.

Related Posts
  1. Daxtrio Zaandam Daxtrio Zaandam Waar blijft de tijd. Al weer twee maanden geleden hebben we met het voltallige team rondom de jaarwisseling de verhuizing van Daxtrio van Broek op Langedij...
  2. Technische dienst van Daxtrio Technische dienst van Daxtrio Vorige keer berichtte we op deze plek over de toevoeging van veelgebruikte kantoorartikelen aan ons assortiment....
  3. Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Griepvaccin & Veiligheidsnaalden Vorig jaar vond er een grote verandering plaats in het proces rondom het griepvaccin. In voorgaande jaren ontving u het vaccin kant en klaar voor gebruik, ...
  4. Otoscillo montage-instructie Otoscillo montage-instructie Met enige regelmaat komen er bij Daxtrio gescheurde of gebroken opzetstukken binnen met het verzoek dit onder garantie te vervangen. De beschadiging is vaa...