The wishlist name can't be left blank

Praktische trainingen en cursussen

Verantwoord en betrouwbaar metingen verrichten. Dat is het doel van onze opleidingen voor artsen, verpleegkundigen, gezondheidsassistenten en andere professionals in de zorg.

Geaccrediteerde Cursussen ECG beoordelen en Ergometrie

Daxtrio verzorgt praktische cursussen en trainingen ECG lezen en ergometrie uitvoeren. Hierbij staan het juist uitvoeren van de test en het beoordelen van de uitslag centraal. De cursussen vinden plaats in een plezierige sfeer op een centrale locatie in het land, maar kunnen ook bij u op locatie georganiseerd worden. Tijdens de cursusdag is er naast theorie veel aandacht voor de praktische kant, waarbij uw vragen leidend zijn. Onze trainers en cursusleiders zijn experts uit de praktijk, die ook uitstekend thuis zijn in de meetapparatuur waarmee u werkt. Zo kunnen zij antwoord geven op vragen waar u in de praktijk tegenaan loopt. Wij werken met kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke interactie.

Deze cursussen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). U kunt accreditatiepunten verdienen voor de BIG registratie.

Trainingen

Naast deze cursussen van experts uit het vakgebied, biedt Daxtrio ook applicatietrainingen aan van productspecialisten uit de eigen organisatie. Hierbij kunt u denken aan een basis training omgaan met het Welch Allyn cardioperfect platform met de disciplines ecg, ergometrie en 24-uur bloeddrukmeting.

U leert hier de diverse software parameters te herkennen, in te stellen en toe te passen. Wij bieden u daarnaast een zeer uitgebreide gebruikersinstructie, hoe op een professionele wijze om te gaan met de vaak kostbare materialen en een stukje eigen onderhoud en hygiëne.

Wilt u meer weten over onze cursussen?

Wij vertellen u graag mee over de inhoud van deze cursussen en de actuele trainingsdata. Neem gerust contact op.