The wishlist name can't be left blank

Eigen technische dienst

Professionele technische dienst

Heeft u een verzoek tot reparatie?

Vraag bij onze technische serviceafdeling een reparatienummer en het adres van het servicecenter aan: 088-1117666, optie 2. Dit reparatienummer kunt u invullen in het onderstaande reparatieformulier. Vermeld bij het versturen van uw apparaat altijd het reparatienummer en stuur het apparaat goed verpakt op naar het adres dat u ontvangt bij uw reparatienummer.

Voorwaarden reparaties

  • Wij repareren apparaten die zijn aangeschaft bij Daxtrio medische producten of apparaten waarvoor een onderhoudscontract bij Daxtrio medische producten is afgesloten.
  • Indien apparaten niet bij Daxtrio medische producten zijn aangeschaft, repareren we eventueel na overleg, mits we het apparaat in het assortiment hebben.
  • Beoordeling over de garantie is aan de fabrikant / importeur. Daxtrio kan hierover geen bindende uitspraken doen.
  • De onderzoekskosten van de reparatie service zijn €55,- en worden altijd berekend. De onderzoekskosten zijn inclusief verzendkosten en gebruik van het antwoordnummer.
  • Bij reparaties vanaf € 125,- zullen wij altijd contact met u opnemen voor uw goedkeuring.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud.

Telefonisch support

Soms komt het voor dat een storing geen defect betreft, maar iets kleins en van afstand telefonisch kan worden opgelost. Zou het dan niet mooi zijn als u met één telefoontje weer op weg wordt geholpen? In zulke gevallen biedt onze unieke telefonische én online helpdesk uitkomst. Een ervaren professioneel team zit klaar om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.