0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Melag autoclaaf service

Waarom Melag autoclaaf service?

U heeft een kostbare autoclaaf in uw praktijk of kliniek en dit apparaat is zeer belangrijk voor de continuïteit in uw praktijk of kliniek. Periodiek onderhoud is dan essentieel voor uw sterilisator. Daxtrio heeft gecertificeerde service medewerkers die opgeleid zijn door Melag en uw autoclaaf jaarlijks onderhouden of storingen kunnen oplossen. Door middel van een vastgesteld onderhoud schema controleren wij periodiek het apparaat en vervangen de onderdelen om een veilige en juiste werking te verzekeren.

Melag autoclaaf onderhoud

Daxtrio is gecertificeerd Melag service partner. Wat betekent dat Daxtrio bevoegd is om autoclaven te onderhouden en hier service op te verlenen. Met dit contract heeft u altijd voorrang op ondersteuning vanuit onze technische dienst. U ontvangt kosteloos een leen autoclaaf wanneer de storing niet op korte termijn te verhelpen is.

Modellen

- Melag 15 EN+
- Melag 23/29S+
- Melag VS+
- Melag B+/BL+

Om een juiste werking te kunnen garanderen hanteren wij voor alle typen autoclaven een maximaal aantal sterilisatie cycli's. Dit aantal ligt tussen de +/- 365 tot 500, voor de meeste gebruikers komt dit neer op een jaarlijkse onderhouds interval.

Onderhoud

Tijdens het jaarlijkse onderhoud aan uw autoclaaf wordt standaard:
- Het bacteriefilter vervangen;
- Een Bowie en Dick of Helix test gedaan;
- De deurring vervangen;
- Het overdrukventiel vervangen;

U ontvangt na afloop een certificaat voor uw NHG-praktijkaccreditatie. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar.

Prijzen

  Standaard prijs Prijs totaalklant *
Melag autoclaaf service € 325,- € 260,-


* U ontvangt 20% korting op de Melag autoclaaf service indien u alle verbruiksartikelen bij Daxtrio afneemt.

Voorwaarden

Heeft u een Melag autoclaaf, wij combineren het het periodieke onderhoud van uw autoclaaf extra voordelig met de praktijk check-up. Daxtrio is een geautoriseerd Melag dealer en servicepartner en heeft een eigen technische dienst voor Melag autoclaven. Wij onderhouden uw sterilisator door middel van een onderhoudsprotocol om de werking en levensduur van uw Melag zo optimaal mogelijk te houden. Wij vervangen proaktief het bacterie filter, de deurring, filters, rubbers en overdrukventiel. Wij testen het apparaat met een Bowie en dick test en maken een controle certificaat.

Uitgesloten van het contract zijn extra onderdelen welke door oneigenlijk gebruik, slijtage of handelingen van derden defect zijn geraakt en vervangen dienen te worden. Ook voorrijkosten en arbeidsloon vallen in deze gevallen buiten dit contract. De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk voor het sterilisatieproces en het correcte gebruik van de autoclaaf.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak met 088 111 7 666, kies vervolgens optie 2.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief voorrijkosten, exclusief BTW en onder voorbehoud 2018.