The wishlist name can't be left blank

Nieuws

 1. Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Recent ontvingen wij een Veiligheidsbericht vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden. Wij verzoeken u kennis te nemen van dit bericht via de link in de tekst.

  Lees verder...
 2. Daxtrio medische producten de exclusieve Cardioline distributeur

  Cardioline Touch ECG HD+

  Daxtrio medische producten is de exclusieve distributeur binnen Nederland van Cardioline producten. Het gehele assortiment van Cardioline bestaat uit ECG systemen, ergometers, ambulante bloeddrukmeters etc.

  Lees verder...
 3. Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Dit jaar biedt onderzoekbank en praktijk meubilair specialist Wesseling een nieuw palet aan kleuren aan voor alle producten. In de moderne huisartsenpraktijk en kliniek speelt kleur een belangrijk rol bij de behandeling van de patiënten. Om het nieuw materiaal in de praktijk goed te kunnen laten meekleuren met de inrichting is er gekozen voor een nieuw, modern kleurenpalet.

  Lees verder...
 4. GE Vscan Air, een echosysteem niet groter dan uw broekzak!

  GE Vscan Air draadloze echoprobe

  Echografie in de huisartsenpraktijk:

  Al jaren is er een toename van het aantal huisartsenpraktijken in Nederland met een echo systeem. Als huisarts is het niet alleen fijn om zelf echografie in de praktijk te hebben, het is ook nog eens een zeer leuke aanvulling op uw dagelijkse werkzaamheden. Voor de patiënt betekend echografie bij de eigen huisarts een bekende omgeving, zeer korte wachttijden en het gaat niet ten kosten van het eigen risico van de patiënt

  Lees verder...
 5. Tubifast 2-Way Stretch lichtgewicht buisverband

  Tubifast 2-Way Stretch lichtgewicht buisverband

  De nieuwe Tubifast 2-Way Stretch is het eerste lichtgewicht, elastische buisverband dat zowel in de breedte als in de lengte meerekt. Deze unieke eigenschap biedt volledige bewegingsvrijheid en extra draagcomfort. Ideaal voor verbandfixatie en huidbedekking. Het kan eveneens worden gebruikt als bedekking van dermatologische aandoeningen en als onderlaag voor gipsverbanden.

  Tubifast 2-Way Stretch houdt verband stevig op zijn plaats en maakt tape, verbandklemmen of knopen overbodig. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en rafelt minder snel2 dan traditionele buisverbanden

  Lees verder...
 6. Het belang van handhygiene

  Wat is het belang van hand hygiene

  Waarom is handen wassen en desinfecteren juist in deze tijd zo noodzakelijk?

  Handen zijn een verspreider van virussen. Was daarom regelmatig je handen met water en zeep, om op deze manier de kans te verkleinen om ziektes over te brengen op anderen.

  Lees verder...
 7. Hoe werkt een corona Antigeen sneltest ?

  Hoe werkt een corona Antigen sneltest ?

  Met de SARS-CoV-2 Snel test kunt snel beslissen of de geteste persoon in quarantaine gehouden moet worden zodat er geen verder risico is op verdere verspreiding van het virus. De test is bedoelt voor zowel symptomatische als asymptomatische personen.

  De test kan doorgaans binnen 15 minuten ondersteunen bij het identificeren van een SARS-CoV-2 infectie bij vermoedelijke dragers van het virus. Hoe werkt zo'n sneltest nu precies, hoe betrouwbaar is de test en waar en door wie kan deze worden afgenomen.

  Lees verder...
 8. Hoe hecht je een wond met huidlijm

  Hoe hecht je een wond met huidlijm

  Medische huidlijm is geschikt voor het sluiten van schone, acute (snij)wonden. Het lijmen is pijnloos, snel en gemakkelijk. De huidlijm is in één laag aan te brengen en goed te doseren en het afdekken van de wond is niet noodzakelijk.

  Er mag na behandeling gewassen of gedoucht worden. Voordeel van deze behandeling is dat achteraf geen hechtingen hoeven te worden verwijderd. Bovendien geeft geplakte wond met huidlijm een betrouwbare wondsluiting met een mooi cosmetisch resultaat.

  Een gelijmde wond die behandeld is met medische hechtlijm hoeft niet afgedekt te worden en kan in de lucht drogen. De geplakte wond moet gedurende vijf dagen droog gehouden worden, echter kan kortdurende blootstelling aan water geen kwaad. Het korstje mag niet worden losgekrabd. Zonlicht kan zorgen voor overmatige littekenvorming, stel het wondje zo min mogelijk bloot aan zonlicht.

  Lees verder...
 9. Welke injectiespuit moet ik kiezen ?

  Welke injectiespuit moet ik kiezen ?

  Een injectiespuit is een medisch instrument dat bestaat uit een kunststof of glazen cilinder met aan de ene kant de conus, dit is de tip waarop een injectienaald wordt bevestigd en aan de andere zijde een goed aansluitende plunjer, ook wel stamper of zuiger genoemd

  Onze medische groothandel heeft een groot assortiment in injectiespuiten met veel verschillende soorten. Om u te helpen met de keuze van de juist keuze van een spuit, zet wij alle kenmerken van een injectie spuit op een rij, en leggen we uit wat deze precies betekenen.

  Lees verder...
 10. Hoe lees je Combur urine teststrip af

  Hoe lees je Combur urine teststrip af

  Urineonderzoek is een diagnostische test die medische professionals gebruiken om verschillende soorten gezondheidsstoornissen op te sporen. Met deze analyse onderzoekt de specialist het uiterlijk, de concentratie en de inhoud van de urine.

  De resultaten kunnen de aanwezigheid van een ziekte suggereren. Daarna zal de medische specialist de diagnose met andere methoden bevestigen.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 47

Toon per pagina
per pagina