The wishlist name can't be left blank

Nieuws

 1. Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Cryosuccess is het beste instrument voor behandelingen met vloeibare bevriezing. Dit product gebruikt een unieke methode van rechtstreeks contact tussen de vloeibare distikstofoxide (lachgas) en de huid met een constante doordringende temperatuur van-89 ° C.

  Met de Cryosuccespen kunt u heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen (wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken) en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.

  CryoSucces patroon N2O 23,5gr

  De stikstofoxide (N2O) patronen voor gebruik met de CryoSuccess Pen. Elke cartridge geeft ongeveer 300 seconden continu gebruik. Gemakkelijker en veiliger om cartridges te vervangen door het schroefdraad voor het klepgedeelte van het apparaat en de ingebouwde veiligheidsklep.

  Help de patient binnen één consult

  Doordat de Cryosucces een temperatuur van -89 ° C haalt is de kans op herhaling van de kwaal nihil. Dit scheelt u binnen de praktijk onnodig veel extra werkzaamheden en zorgt ervoor dat de patiënt binnen één consult van haar probleem af is.

  Lees verder...
 2. Benodigheden voor griepvaccinatie

  Benodigheden voor griepvaccinatie

  We staan aan de vooravond van het griepseizoen, een tijd waarin het beschermen van de gezondheid van uw patienten centraal staat. Als zorgverlener weet u als geen ander hoe belangrijk het is om vaccinatie te bevorderen en de verspreiding van griep te voorkomen. Daarom willen we uw aandacht vestigen op een essentieel aspect van griepvaccinatie: het gebruik van veiligheidsnaalden en benodigdheden.<

  Lees verder...
 3. Disposable instrumenten

  Disposable instrumenten

  De eisen voor decontaminatie, sterilisatie, opslag en houdbaarheid van niet-disposable instrumenten worden steeds strenger waardoor u steeds meer tijd kwijt bent aan uw sterilisatieproces en de logistiek hiervan. Er zijn dus steeds meer artsen, huisartsenposten en ziekenhuizen welke kiezen voor het gemak en de betrouwbaarheid van disposable instrumentaria. Disposable instrumenten zijn altijd ultrasoon gereinigd, vervaardigd van roestvast staal, nikkelarm, zeer fijn afgewerkt en altijd scherp!

  Lees verder...
 4. BD gaat het aanbod van naalden standaardiseren

  BD gaat het aanbod van naalden standaardiseren

  Efficiëntie is nu meer dan ooit van belang, Becton Dickinson heeft opgemerkt dat het standaardiseren en vereenvoudigen van de toeleveringsketen kan zorgen voor minder te beheren producten, wat opslagruimte vrij kan maken en het aantal potentiële voorraadtekorten kan helpen beperken.

  Lees verder...
 5. Dermatoscopie in de Huisartsenpraktijk

  Dermatoscopie in de Huisartsenpraktijk

  Een Heine Dermatoscoop is een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het aantal patiënten met huidkanker stijgt snel en zal de komende jaren fors blijven stijgen. Huidkanker is in Nederland met 52% de meest voorkomende vorm van kanker en jaarlijks komen er 70.000 nieuwe huidkankerpatiënten bij.

  Lees verder...
 6. MDR (Medical Device Regulation)

  MDR (Medical Device Regulation)

  MDR (Medical Device Regulation)

  Wij willen u graag op de hoogte van nieuwe en deels herziene Europese regelgeving omtrent medische hulpmiddelen te weten Medical Device Regulation. Als uw specialistische partner mag en kunt u van ons verwachten dat wij u op de hoogte stellen van inhoudelijke wijzigingen. Tegelijkertijd willen wij u informeren omtrent onoverkomelijke gevolgen van deze wet- en regelgeving voor onze sector. Voor uw organisatie heeft dit gevolgen op het gebied van aanschaf en onderhoud van/ aan medische ge- en verbruiksmaterialen en medische apparatuur ( medische hulpmiddelen).

  Lees verder...
 7. Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Recent ontvingen wij een Veiligheidsbericht vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden. Wij verzoeken u kennis te nemen van dit bericht via de link in de tekst.

  Lees verder...
 8. Daxtrio medische producten de exclusieve Cardioline distributeur

  Cardioline Touch ECG HD+

  Daxtrio medische producten is de exclusieve distributeur binnen Nederland van Cardioline producten. Het gehele assortiment van Cardioline bestaat uit ECG systemen, ergometers, ambulante bloeddrukmeters etc.

  Lees verder...
 9. Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Dit jaar biedt onderzoekbank en praktijk meubilair specialist Wesseling een nieuw palet aan kleuren aan voor alle producten. In de moderne huisartsenpraktijk en kliniek speelt kleur een belangrijk rol bij de behandeling van de patiënten. Om het nieuw materiaal in de praktijk goed te kunnen laten meekleuren met de inrichting is er gekozen voor een nieuw, modern kleurenpalet.

  Lees verder...
 10. GE Vscan Air, een echosysteem niet groter dan uw broekzak!

  GE Vscan Air draadloze echoprobe

  Echografie in de huisartsenpraktijk:

  Al jaren is er een toename van het aantal huisartsenpraktijken in Nederland met een echo systeem. Als huisarts is het niet alleen fijn om zelf echografie in de praktijk te hebben, het is ook nog eens een zeer leuke aanvulling op uw dagelijkse werkzaamheden. Voor de patiënt betekend echografie bij de eigen huisarts een bekende omgeving, zeer korte wachttijden en het gaat niet ten kosten van het eigen risico van de patiënt

  Lees verder...

Producten 1-10 van 50

Toon per pagina
per pagina