The wishlist name can't be left blank

Nieuws

 1. Corona nieuwsbrief Daxtrio

  Het Corona virus zorgt voor een uitzonderlijke situatie die gelukkig nog nooit door iemand ervaren is. Aandacht voor onze medemens, de samenleving en het gevoel van kwetsbaarheid is iets wat bij iedereen heel merkbaar is en men maakt zich zorgen.

  Lees verder...
 2. Het Coronavirus en onze genoodzaakte aanpak

  De situatie

  Daxtrio medische producten is een medische groothandel voor medici waar de particuliere klant ook altijd van harte welkom is en blijft. Helaas zijn wij door het Coronavirus genoodzaakt keuzes te maken, aangezien er grote tekorten in de markt vanuit de fabrikanten zijn, voor aanverwante producten. Over welke producten hebben wij het?

  • mondmaskers
  • schorten
  • (veiligheids)brillen
  • handdesinfectans

  Lees verder...
 3. Nieuw: De Daxtrio APP

  Nieuw: De Daxtrio APP

  Vanuit Daxtrio hechten we veel waarde aan u, onze klant. Wij blijven continue op zoek naar ontwikkelingen waarmee wij u kunnen ondersteunen efficiënter om te gaan met uw tijd in de praktijk. Vanaf begin november 2019 heeft dit, na een zorgvuldige ontwikkelingsperiode, geresulteerd in onze eigen Daxtrio app.

  Lees verder...
 4. Exclusief bij Daxtrio: een geheel nieuwe manier voor het afnemen van ECG's

  Cardioline Touch ECG HD+

  Exclusief bij Daxtrio

  Vanaf heden is Daxtrio medische producten de exclusieve distributeur binnen Nederland van Cardioline producten. Het gehele assortiment van Cardioline bestaat uit ECG systemen, ergometers, ambulante bloeddrukmeters etc.

  Lees verder...
 5. Voordelig en veilig de griepvaccinatie tegemoet

  Eclipse veiligheidsnaald oranje

  Net als vorig jaar ontvangt u dit jaar weer alleen de spuiten met het griepvaccin, de veiligheidsnaalden dienst u wederom zelf aan te schaffen! Lees waarom de veiligheidsnaalden van Becton Dickinson (BD) de beste oplossing is voor het toedienen van griepvaccins en veilig prikken.

  De BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm is het meest ideale product om te gebruiken voor het veilig toedienen van griepvaccins. Voor meer informatie omtrent veiligheidsnaalden kunt u ook terecht op www.daxtrio.nl/veiligheidsnaalen.

  Lees verder...
 6. Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

  Cryosuccess is het beste instrument voor behandelingen met vloeibare bevriezing. Dit product gebruikt een unieke methode van rechtstreeks contact tussen de vloeibare distikstofoxide (lachgas) en de huid met een constante doordringende temperatuur van-89 ° C.

  Met de Cryosuccespen kunt u heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen (wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken) en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.

  Help de patient binnen één consult

  Doordat de Cryosucces een temperatuur van -89 ° C haalt is de kans op herhaling van de kwaal nihil. Dit scheelt u binnen de praktijk onnodig veel extra werkzaamheden en zorgt ervoor dat de patiënt binnen één consult van haar probleem af is.

  Lees verder...
 7. Engels pluksel gebruiken bij smetten

  Engels pluksel gebruiken bij smetten

  Door smetplekken of smetten ontstaan er op de huid lokale oppervlakken met roodheid aan beide zijden van de plooi. Daarnaast kan er verweking van de huid, scheurtjes, erosies, een nattende huid of korstvorming ontstaan. Meestal kunnen smetplekken goed behandeld worden door het aanbrengen van een verzorgende, indrogende zalf zoals zinkolie of zinkzalf.

  Wat zijn smetplekken of smetten

  Smetplekken of smetten is een ontstekende huidaandoening die in huidplooien zit, vooral de plooien onder de borsten, in de liezen en tussen de tenen. Smetplekken of smetten wordt vooral gezien bij mensen met overgewicht, diabetici en mensen die langdurig bedlegerig zijn. Ook bij baby's komt smet regelmatig voor, en staat het beter bekend als luiereczeem.

  Lees verder...
 8. 5 aanbevelingen voor het correct gebruiken van uw stethoscoop

  5 aanbevelingen voor het correct gebruiken van uw stethoscoop

  In het dagelijks gebruik is de stethoscoop een belangrijk instrument in de eerstelijns zorg. Om er voor te zorgen dat u probleemloos gebruik kan maken van de stethoscoop, zijn er een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

  Een stethoscoop kan beschikken over een klok en een membraan. Als je een afstembaar membraan hebt dan is een klok eigenlijk niet nodig. De klok werd gebruikt om lage frequenties mee te horen, maar dankzij het membraan kun je deze ook horen door lichtjes op de borst te drukken. Wanneer je meer druk uitoefent dan kun je de hoge frequenties horen.

  Er zijn een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

  Lees verder...
 9. Bespaar sterk op tijd en kosten met disposable instrumentaria, bestel nu uw sample!

  Daxtrio introduceert disposable instrumentaria

  Vanaf nu is het mogelijk om een flinke besparing in tijd, personele kosten, apparatuur en middelen te realiseren door het gebruik van disposable instrumentarium. Tevens geeft het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) hier tegenwoordig een advies over uit in de richtlijn infectiepreventie: Gebruik steriel, bij voorkeur disposable (delen van) instrumentarium bij kritisch gebruik.

  Lees verder...
 10. Daxtrio deelt prijs uit!

  Daxtrio deelt prijs uit!

  Zaterdag 4 november stond het team van Daxtrio voor u klaar op de NVDA-beurs in Hilversum. Tijdens deze beurs hebben wij veel bekende én, voor ons tot dan toe nog, onbekende klanten gesproken.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 17

Pagina
Toon per pagina
per pagina