The wishlist name can't be left blank

Injectiemateriaal

Injectiematerialen

Bij Daxtrio vindt u alle injectiematerialen! Bestel nu uw injectiematerialen! Het assortiment van injectiematerialen bestaat onder meer uit spuiten, naalden, spuiten met naalden, veiligheidsnaalden, naaldcontainers en pennaalden van de merken Becton Dickinson (BD), Daxtrio, Jecton, BSN Medical, Smith & Nephew, Klinion, Terumo, Nipro.Spuiten en naalden kopen

Daxtrio is een medische groothandel en specialist in spuiten en naalden. Door het grote assortiment van injectiematerialen heeft u een uitgebreide keus in welke spuit en naald u nodig heeft. Alles wordt snel binnen 24 uur op een werkdag geleverd. Daxtrio is een groothandel voor de medische professionals maar als consument kunt u profiteren van de kennis en het assortiment.

Spuiten bestellen

Injectiespuiten zijn onder te verdelen in 2 en 3-delige spuiten. Beide uitvoeringen bestaan uit een cilinder met een specifieke maatverdeling en een plunjer. De plunjer wordt ook wel stamper of zuiger genoemd. De cilinder vormt één geheel met de conus. De conus is de tip van de spuit waar een injectienaald op bevestigd kan worden.

Een driedelige injectiespuit heeft als extra een rubber afsluitdopje wat op de plunjer is bevestigd. Dit afsluitdopje zorgt voor een goede afdichting tussen cilinder en plunjer, de siliconering zorgt voor een soepele beweging van de plunjer en een gemakkelijk en nauwkeurig af lezen van de maatverdeling.

Injectienaalden

Voor het injecteren van vloeistoffen worden bij voorkeur disposable naalden voor eenmalig gebruik gebruikt. Disposable injectienaalden bestaan in diverse lengtes en diktes. De maat is afhankelijk van de toepassing en vloeistof. Een injectienaald bestaat uit een holle metalen naald bevestigd op een kunststof luerlock conus. De kleur van de conus hangt samen met de diameter van de naald maar zegt niets over de lengte.

Injectienaald intracutaan

Gebruik voor een intracutane injectie een dunne naald met een diameter van 0,40 tot 0,50 mm (grijs, bruin of oranje)

Injectienaald subcutaan

Gebruik voor subcutane injecties een dunne naald met een diameter van 0,40 tot 0,60 mm.
Bepaal de lengte van de naald door middel van de gebruikte techniek en van de dikte van het onderhuidse bindweefsel

  • voor loodrechte subcutane injecties: 5-12 mm;
  • voor subcutane injecties (huidplooitechniek): 19-32 mm;
  • voor subcutane injecties bij kinderen (huidplooitechniek): 5, 6, 8, 10 of 12 mm.

Waarom bij Daxtrio bestellen

Daxtrio is leverancier van onder andere spuiten, naalden, spuiten met naalden, veiligheidsnaalden, naaldcontainers en pennaalden. Vraag aan onze verkoopafdeling om advies over welke naald type of spuit u prima zelf thuis of in uw praktijk kan gebruiken.

Levering aan consumenten

Als consument kunt u ook profiteren van de kennis en het assortiment en prijzen van Daxtrio. Wij leveren wij ook aan consumenten die onze injectiemateriaal nodig heeft voor eigen gebruik.

Bent u een professional?

Bent u huisarts en een kliniek, onze account manager wil graag een keer met u kennis maken om te kijken hoe wij met Daxtrio u van dienst kunnen zijn zijn, zodat u zorgeloos u kunt bekommeren om uw patiënten. Bel voor een afspraak.