The wishlist name can't be left blank

Instrumenten

Medische instrumenten

Bij Daxtrio vindt u alle types professionele uw medische instrumenten die u voor uw praktijk, huisartsenpost of thuis nodig heeft. Door het gemak van 1 stop shopping, snelle levering en onze handige voorraad app kunt u de levering van uw dagelijkse verbruiksmiddelen efficiënt maken.

Bestel nu alle instrumentenbij Daxtrio en ervaar direct het gemak en de snelheid van onze medische groothandel.Het assortiment van Daxtrio

Het assortiment van medische instrumenten bestaat onder meer uit steriel en niet steriele, disposables en re-useable pincetten, huidstansen en scalpelmesjes en scalpelhouders.

Efficiënt instrumenten bestellen

Om efficiënt te kunnen bestellen en u veel werk uit handen te nemen heeft Daxtrio tools ontwikkelt voor bij u in de praktijk of kliniek. De bestel app of het bestelboek in de webshop ondersteunt u in de bestel cyclus van uw medische instrumenten.
Onze accountmanagers en verkoop afdeling kunnen u hierin goed adviseren

Wat doet Daxtrio?

Vanuit ons kantoor in Zaandam leveren wij al jaren lang in Nederland direct en binnen 24 uur uw apparatuur voor consument, huisartsen praktijk en kliniek en verlenen service zoals reparatie, ijking en praktijk inrichting.

Bent u een medisch professional?

Bent u huisarts en een kliniek, onze account manager wil graag een keer met u kennis maken om te kijken hoe wij met Daxtrio u van dienst kunnen zijn zijn, zodat u zorgeloos u kunt bekommeren om uw patiënten. Bel voor een afspraak.