The wishlist name can't be left blank

CardioPerfect WorkStation software

CardioPerfect WorkStation software Het Welch Allyn CardioPerfect WorkStation is een uitgebreid cardiopulmonair gegevensbeheersysteem dat werkt zoals u dat doet. U kunt elke computer of laptop transformeren in een efficiënte diagnostische oplossing. Met onze oplossing voor gegevensverzameling en -beheer kunt u eenvoudig gegevens verzamelen, analyseren, opslaan en verzenden van al uw cardiopulmonale test modaliteiten, van rust- en stress-ECG's tot spirometrie en ambulante bloeddruk, alles in één uitgebreid patiëntendossier.

Sla automatisch duizenden records op in uw database en verbetert de productiviteit van het personeel door het beheer van papieren opnames te elimineren, waardoor kostbare tijd van het personeel wordt vrijgemaakt voor taken die geen toegevoegde waarde hebben, zoals kopiëren, scannen en versnipperen. Er kan dan alle tijs besteed worden aan de kerntaken, aandacht voor de patient.

Een 2-weg interface met belangrijke toonaangevende EPD's zoals Promedico, MicroHis en Medicom, helpt u fouten te verminderen en de beoordeling van rapporten te verbeteren en te versnellen.

Voordelen

Helpt de productiviteit te verbeteren met de mogelijkheid om rapporten te openen en te e-mailen vanuit uw laptop.

Voldoende consulten en verwijzingen dankzij de toegankelijkheid van rapporten vanuit kantoor of thuis.

Bekijk alle verschillende tests die op een patiënt zijn uitgevoerd met een klik op de knop.

Pas het gebruikersprofiel en de beveiligingsinstellingen aan Groot display toont testinformatie in een indeling die analyse maakt Easy.

Verkrijg, interpreteer en trend testresultaten voor uitgebreid patiënten beheer.

Gratis audit trail voor HIPAA-naleving programma's om risico's te helpen verminderen Standaardiseer en voeg andere Welch Allyn-modules toe naarmate uw praktijk groeit.

Aansluit mogelijkheden

WA spirometer

Spirometer

De pc-gebaseerde SpiroPerfect ™ -spirometer van Welch Allyn duurt slechts enkele seconden om nauwkeurige resultaten te geven voor verschillende longfunctietests.
Voert nauwkeurig en betrouwbaar de meest voorkomende spirometrietests uit, zoals pre- en post-bronchodilatator FVC-, SVC- en MVV-testen. Inclusief automatische interpretatie en reversibiliteitsanalyse.
Software verifieert onmiddellijk de kwaliteit en variabiliteit van de juiste testprestaties, en kan vergelijk eerdere tests met de trending-toolRust-ECG systeem

De Welch Allyn pc-gebaseerde rust-ECG gebruikt Windows®-software om elke PC in een volwaardige elektrocardiograaf die snel en gemakkelijk ECG's kan opnemen.
Bespaar tijd en elimineer herhaalde ECG's door voorafgaand aan het afdrukken een volledig 12-afleidingenrapport op het scherm te bekijken.
Met de ECG-rapporteditor op het scherm kunt u een diagnose wijzigen of toevoegen, en een vergelijking maken van vorige ECG's om veranderingen te markeren.Ambulante Bloeddrukmeter

De Welch Allyn ABPM 7100 helpt u bij het analyseren van bloeddrukmetingen en mogelijke problemen diagnosticeren, zoals hypertensie in de witte vacht vanwege zijn krachtige software en gemakkelijk te begrijpen rapporten.
Lichtgewicht, klein en stil met eenvoudige bediening met één knop die de patiënt helpt te verbeteren comfort en moedig naleving aan.
Intuïtieve, gebruiksvriendelijke, op Windows® gebaseerde software voert rapporten uit die gemakkelijk kunnen worden aangepast om aan uw behoeften te voldoenInspannings ECG systeem

Welch Allyn pc-gebaseerde inspannings-ECG's bieden alles wat u nodig hebt, inclusief de mogelijkheid om 12 leads tegelijkertijd op het scherm te volgen met programmeerbare rapporten en protocollen - alles in één krachtig, voordelig systeem.
Voert alle veelgebruikte stressprotocollen uit en heeft de mogelijkheid om aanvullende protocollen voor persoonlijke voorkeur.
Biedt optionele ST-metingen die op elk moment vóór, tijdens of na de test kunnen worden gewijzigd.
Drukt automatisch rapporten af, inclusief volledige openbaarmaking, 2 x 6 afleidingen, gemiddelden, trendgrafieken, tabellen rapporten en samenvattingen.

Advies en support

De servicedesk van Daxtrio heeft een uitgebreide kennis en ervaring van de software en kan u adviseren, installeren en ondersteunen bij storingen.

Gerelateerde producten
  1. Welch Allyn ABPM 7100 ambulante bloeddrukmeter
   Welch Allyn ABPM 7100 ambulante bloeddrukmeter
   Excl BTW € 2.399,00
   € 2.902,79
  2. Welch Allyn CardioPerfect ECG systeem
   Welch Allyn CardioPerfect ECG systeem
  3. Welch Allyn SpiroPerfect spirometer
   Welch Allyn SpiroPerfect spirometer
   Excl BTW € 2.099,00
   € 2.539,79
  4. WA Cardioperfect Rust ECG AM12
   WA Cardioperfect Rust ECG AM12
   Excl BTW € 3.995,00
   € 4.833,95