The wishlist name can't be left blank

Unieke online helpdesk

Telefonisch support

Daxtrio beschikt over een, in de medische branche, unieke telefonische supportdesk waar u tijdens kantooruren snel en deskundig te woord wordt gestaan. Door de kennis en ervaring van onze medewerkers worden vrijwel alle problemen tijdens zo'n eerste telefoongesprek al direct opgelost. En dit veelal gratis of tegen zeer lage kosten.

Online support

Daarnaast kan onze technische dienst ook de installatie of updates van onder andere uw medische Welch Allyn software verzorgen. U kunt dan denken aan de programma's welke u gebruikt in combinatie met een ECG systeem, spirometer (SpiroPerfect) of een ABPM.

Voor het uitvoeren van een installatie of update hoeven wij niet bij u langs te komen omdat dit op afstand kan gebeuren. In overleg met u kan dit daarom op werkdagen tijdens kantooruren op elk moment van de dag worden ingepland.
Bel voor een afspraak met 088-1117666 optie 2.

Daxtrio teamviewer

Tijdens het gesprek kan u gevraagd worden op het Teamviewer icoon te klikken. Via een tijdelijk cijfercode wordt er een link tot stand gebracht tussen uw PC en onze medewerker. Op deze manier kan onze technische specialist op uw computer meekijken/assisteren via een beveiligde verbinding, u kunt op uw eigen scherm volgen wat er gedaan wordt. Na het consult wordt de verbinding gesloten en hebben wij geen toegang meer tot uw systeem.

Uw voordelen op een rij

  • Door onze unieke telefonisch en online support bespaart u direct voorrijkosten.
  • Niet wachten op de beschikbaarheid van een servicemonteur, maar veelal directe telefonische oplossing van uw probleem.
  • Telefonische installatie en/of update van medische software.
  • Eigen reparatie afdeling, waardoor u uw medische apparatuur eerder terug heeft.
  • Mogelijkheid van het gebruik van een leentoestel.
  • 20% korting op Melag autoclaaf service voor totaalklanten.
  • 35% korting op Praktijk Check-up voor totaalklanten.
  • 5% combinatiekorting bij een Praktijk Check-up + Melag autoclaaf service.

Toch reparatie nodig?

Blijkt dat een storing toch een groter onderliggend probleem te hebben en dient het apparaat gerepareerd te worden, dan kunnen wij dat perfect voor u uitvoeren op onze technische serviceafdeling.

 

U ziet, Daxtrio is veel meer dan een webwinkel waar u medische (verbruiks)artikelen kunt kopen. Wij zijn een partner waar u terecht kunt voor het onderhoud, reparatie en installatie van uw hard- en software, maar ook met vragen daarover.

Wij nemen u deze zorg graag uit handen, waarbij ú ook nog eens honderden euro's per jaar kunt besparen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoop afdeling via 088-1117666.