The wishlist name can't be left blank

Telefonisch, online en op locatie


Waarom medisch technisch onderhoud?

Het is van essentieel belang dat er degelijk en goed onderhoud aan uw medische apparatuur uitgevoerd wordt. Door dit onderhoud jaarlijks uit te laten voeren verlengt u de levensduur van uw apparatuur maar veel belangrijker nog, u voorkomt onjuiste diagnoses.

Het is aannemelijk dat uw apparatuur door gebruik slijt en mogelijk door intensief gebruik iets gaat afwijken van de ijkingswaardes, wat uiteindelijk tot onjuiste medicatie voorschriften kan leiden.


Wat zegt het NHG?

Het NHG is heel duidelijk in haar visie over onderhoud van medische apparatuur wat weer in de richtlijnen van het NPA naar voren komt. Het onderhoud dient jaarlijks uitgevoerd te worden.


Wat is belangrijk bij uw service partner?

Het is van essentieel belang dat uw onderhoudspartner goede productkennis heeft, maar nog belangrijker is dat hij gecertificeerd is door alle merken waaraan het onderhoud gepleegd wordt. Vraag uw partner altijd naar certificering van het bedrijf en de service monteur die bij u het onderhoud doet.


Wat Daxtrio voor u kan betekenen?

Daxtrio is uiteraard officieel gecertificeerd voor alle merken die wij verkopen en onderhouden. Tevens wordt onze meetapparatuur jaarlijks geijkt, gekalibreerd en gecertificeerd. Hiervan hebben wij ook de benodigde certificaten, zodat u zeker weet dat de onderhoud stickers en rapportages ook waarde hebben.


Ondersteuning gewenst?

Daxtrio biedt een unieke ondersteuning aan voor onze klanten, zowel telefonisch als online staan onze professionele helpdesk medewerkers altijd voor u klaar voor zowel ondersteuning bij problemen met uw apparatuur of voor professioneel advies zijn wij altijd bereikbaar.


Leenapparatuur?

Daxtrio beschikt over een ruim assortiment uitleen apparatuur die eventueel in overleg en beschikbaarheid aangeboden kan worden zodat u zo min mogelijk hinder van de reparatie van defecte apparatuur ondervindt.