The wishlist name can't be left blank

Daxtrio Service & Onderhoud

Telefonisch, online en op locatie

Waarom medisch technisch onderhoud?

Het is van essentieel belang dat er degelijk en goed onderhoud aan uw medische apparatuur uitgevoerd wordt. Door dit onderhoud jaarlijks uit te laten voeren verlengt u de levensduur van uw apparatuur maar veel belangrijker nog, u voorkomt onjuiste diagnoses. Het is aannemelijk dat uw apparatuur door gebruik slijt en langzaam steeds meer iets meer afwijkt van de ijkingswaarden wat uiteindelijk tot onjuiste medicatie voorschriften kan leiden.

Wat zegt het NHG?

Het NHG is heel duidelijk in haar visie over onderhoud van medische apparatuur wat weer in de richtlijnen van het NPA naar voren komt. Het onderhoud dient jaarlijks uitgevoerd te worden.

Wat is belangrijk bij uw service partner?

Het is van essentieel belang dat uw onderhoudspartner gecertificeerd is door alle merken waaraan onderhoud gepleegd wordt. Vraag uw partner altijd naar certificering van het bedrijf en de service monteur die bij u het onderhoud doet.

Wat Daxtrio voor u kan betekenen?

Daxtrio is uiteraard voor alle merken die wij verkopen en onderhoud gecertificeerd. Wij zeggen hier wel uiteraard maar helaas geldt dat niet voor alle partijen in de markt. Ook laten wij jaarlijks weer onze apparatuur ijken en kalibreren. Hiervan hebben wij ook de benodigde certificaten zodat u zeker weet dat de onderhoud stickers en rapportages ook waarde hebben.

Ondersteuning gewenst?

Daxtrio biedt een werkelijk unieke ondersteuning door onze ervaren professionele full time helpdesk medewerkers die u zowel telefonisch als online kunnen ondersteuning als u problemen met uw apparatuur ervaart. Belt u omdat u graag advies over apparatuur ontvangt? Heel graag, dat is waar zij goed in zijn.

Leenapparatuur?

Daxtrio beschikt over haar eigen poule van uitleen apparatuur die eventueel in overleg en beschikbaarheid aangeboden kan worden zodat u zo min mogelijk hinder van de reparatie van defecte apparatuur ondervindt.