The wishlist name can't be left blank

GE Vscan Air, een echosysteem niet groter dan uw broekzak!

GE Vscan Air, een echosysteem niet groter dan uw broekzak!

Echografie in de huisartsenpraktijk:

Al jaren is er een toename van het aantal huisartsenpraktijken in Nederland met een echo systeem. Als huisarts is het niet alleen fijn om zelf echografie in de praktijk te hebben, het is ook nog eens een zeer leuke aanvulling op uw dagelijkse werkzaamheden. Voor de patiënt betekend echografie bij de eigen huisarts een bekende omgeving, zeer korte wachttijden en het gaat niet ten kosten van het eigen risico van de patiënt

Tot nu toe was u aangewezen op grote echo systemen welke u moeilijk kunt meenemen of op portable systemen welke een zeer matig beeldkwaliteit leveren. Hier komt nu verandering in met de Vscan Air, dit is een draadloze echografie probe niet veel groter dan uw telefoon welke u kunt verbinden met nagenoeg ieder Apple iOS en Google Android telefoon/tablet. Met dit systeem kunt u zich gemakkelijk binnen de praktijk bewegen en ook tijdens uw dienst of zelfs op het sportveld zal de Vscan Air zijn dienst bewijzen.

Dubbelzijdige probe:

De Vscan Air heeft een probe aan beide kanten, convex en lineair. Dit betekend dat u met een apparaat nagenoeg het hele lichaam kunt scannen in diep en ondiep weefsel. Met de convex probe kunt u uitstekend in de buik (abdomen) kijken naar nieren, blaas, galstenen of bijvoorbeeld voor een spiraalcontrole. Met de Lineaire probe kunt kijken naar spieren (MSK), pezen, heupen, knieën en schouders.

Waar kunt u de VSCAN AIR zoal voor inzetten?

Abdominale echografie, onderzoek en opsporen van
Galblaas
Lever
Alvleesklier
Milt
Darmen
Abdominale aorta
Nieren
Galstenen
Galblaasontsteking
Leververvetting
Hepatomegalie
Splenomegalie
Blindedarmontsteking
Massa, cyste, abces
Nierstenen
Buikslagader aneurysma
Urologie, onderzoek en opsporen van
Urineleider
Blaas
Prostaat
Hydronefrose
Blaasdisfunctie
Voor en na blaasvolume
Prostaatgrootte en volume


Musculoskeletale echografie, onderzoek
en opsporen van

Heup, knie, schouder
Dijbeen
Spieren
Gewrichten
Pees rupturen
Gescheurde spieren
Carpale tunnelsyndroom
Cyste, massa, vloeistof

Zekerheid:

De Vscan Air is IP67 waterbestendig en in hoge mate bestand tegen vallen en stoten, wees dus niet bang om deze actief en in diverse situaties in te zetten. Het opladen van deze draadloze probe doet u door middel van een meegeleverde of elk andere QI draadloze lader, u legt de Vscan Air op deze lader en hij begint met opladen. Eenmaal vol kunt u 50 minuten achter elkaar scannen tot een volgende laadbeurt. Binnen 75 minuten laad u deze weer op van 10 naar 90% De Vscan Air is voorzien van drie jaar garantie zodat u hier met een gerust hart op kunt vertrouwen.

Mocht u nog twijfelen? vraag dan een geheel vrijblijvende demonstratie aan via onze verkoop binnendienst of uw accountmanager.

 

Vscan Air: The Power of a High Performance Ultrasound in the Palm of Your Hand


Gerelateerde producten
  1. GE Vscan Air handheld echo apparaat
   GE Vscan Air handheld echo apparaat
   Excl BTW € 3.990,00
   € 4.827,90