The wishlist name can't be left blank

Desinfectie alcohol dispenser

Desinfectie alcohol dispenser

Door de wereldwijde crisis rondom COVID-19 stijgt de vraag naar desinfectiemiddelen enorm. Daarnaast zijn de eisen voor hygiëne flink aangescherpt en daar horen de nodige maatregelen bij. Met de desinfectie alcohol dispenser heeft u de mogelijkheid om bacteriën te bestrijden en om te voorkomen dat ziektekiemen zich makkelijk verspreiden door uw organisatie. Bij Daxtrio hebben we geluisterd naar de enorme vraag en daar een assortiment op samengesteld. Met de alcohol dispensers is het gemakkelijk om handen te reinigen of om een doekje eronder te houden waarmee de tafels gereinigd kunnen worden. Afhankelijk van uw doel adviseren we u graag in het kiezen van de juiste producten, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen in veiligheid!

Alcohol dispenser pomp voor optimale hygiëne

Wilt u graag een alcohol dispenser voor een desinfecterend product waarbij de handen wel met water worden gewassen? Dan hebben we een groot aanbod in zeepdispensers in combinatie met antibacteriële zeep. Zoekt u echter de versimpelde versie met alcohol? Dan hebben we meerdere items die hierbij aansluiten. Het voordeel van de alcohol is dat het direct opdroogt op de handen, waardoor de gebruiker geen water hoeft te gebruiken. Dat maakt het een stuk gebruiksvriendelijker en efficiënter. Ideaal om te gebruiken in openbare ruimtes, waar mensen niet de mogelijkheid hebben om daarnaast ook nog hun handen te gaan wassen. U zet de dispenser bij de ingang en het enige wat u nog hoeft te doen is de mensen erop te wijzen dat ze het product moeten gebruiken bij binnenkomst. De alcohol dispenser is bovendien gemakkelijk te verplaatsen!

Verschillende soorten alcohol dispensers

Heeft u bij uw onderneming te maken met de hoogste eisen van hygiëne? Dan heeft u meerdere opties bij het uitkiezen van een alcohol dispenser. We hebben namelijk dispensers die met de elleboog te bedienen zijn, of door middel van een sensor. Hiermee voorkomt u kruisbesmetting en voorkomt u dat iedereen er met de handen aanzit, wat het ook voor het personeel weer veiliger maakt. Als laatste kunt u ook nog onderscheid maken in een afgesloten flacon met het desinfectiemiddel, of een navulbaar middel. Het voordeel van een flacon is dat het te allen tijde afgesloten blijft en dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over bacteriën die mogelijk bij het middel komen.

Verplichte alcohol dispensers bij openbare ruimtes

Tegenwoordig is het voor alle ondernemingen verplicht om een alcohol dispenser bij de ingang te hebben. Voor u een dispenser aanschaft is het belangrijk dat u weet wat voor soort desinfectiemiddel u wilt gebruiken. Ze zijn er verschillende substanties. Vaak is het een persoonlijke voorkeur die hier de keus maakt, want alle desinfectiemiddelen hebben nagenoeg dezelfde impact. U kunt kiezen uit de volgende soorten:

  • Liquid alcohol
  • Alcoholgel
  • Desinfectiegel
De klassieke alcoholvariant desinfecteert de handen binnen 30 seconden en is het meest voorkomend in winkels. Het is daarentegen wel vloeibaar als water en kan druppelen wanneer er te veel wordt gebruikt. Bij de gel is de substantie wat dikker en makkelijker te verdelen. Daarnaast drupt het niet en heeft het dezelfde sterkte als de waterige variant. Het schuim wordt minder vaak gebruikt, maar heeft dezelfde werking als de twee andere varianten.

Iedere variant heeft een eigen bijpassende dispenser. Bepaal dus van tevoren welke soort u graag wilt, zodat u uw volledige bestelling daarop kunt aanpassen.

Desinfectie alcohol dispenser bestellen bij Daxtrio

Al onze desinfectiemiddelen zijn geschikt voor gebruik in hygiëne kritische sectoren, zoals food, wellness en de gezondheidszorg. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag persoonlijk verder met de beste keus! Onze specialisten weten alles van de producten en kunnen u precies vertellen welke dispenser past bij uw situatie.

Related Posts
  1. Desinfectie en reiniging Desinfectie en reiniging Desinfecterende reinigingsproducten zijn van alle tijden. Tegenwoordig zijn vooral de desinfecterende handgels onderwerp van gesprek door de uitbraak van C...
  2. Desinfectie alcoholmiddelen Desinfectie alcoholmiddelen In de zorg, maar ook in bedrijven en winkels is desinfectie dagelijkse kost. Desinfecteren met alcohol is de beste keus, want hiermee doodt u gegarandeerd ...
  3. Desinfectiemiddel voor het reinigen van oppervlaktes Desinfectiemiddel voor het reinigen van oppervlaktes Voor bedrijven is het dagelijkse kost om alle ruimtes te reinigen. Voor sommige ondernemingen is dat nog belangrijker dan voor de ander, want wanneer een o...
  4. Handgel Desinfectans Antibacterieel 100ml Handgel Desinfectans Antibacterieel 100ml Met alle bacteriën en virussen, is goed uit zoeken wat je beschermt van belang. Desinfectie handgel kan je hierbij helpen. De handgel zorgt ervoor dat bac...
Gerelateerde producten
    1. Alcoholdispenser 180ml
      Alcoholdispenser 180ml
      Niet meer leverbaar
    2. Alcoholdispenser Tippfix
      Alcoholdispenser Tippfix
      Excl BTW € 69,26
      € 83,80
    3. Sensor dispenser UD1000
      Sensor dispenser UD1000
      Excl BTW € 130,81
      € 158,28