0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welch Allyn cardioperfect

Welch Allyn cardioperfect

Bent u in uw praktijk vaak bezig met het meten van inspanning? Dan is het Welch Allyn CardioPerfect inspannings-ECG systeem hét product waar u naar op zoek bent! Deze Welch Allyn CardioPerfect is ideaal voor iedereen die zich bezighoudt met inspanningstesten. De Welch Allyn CardioPerfect uit het assortiment van Daxtrio is ideaal voor gebruik in klinieken, praktijken en ziekenhuizen. Voor professioneel gebruik is de Welch Allyn Cardioperfect ideaal. Het systeem is namelijk gebaseerd op het gebruik van een computer met diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch opslaan van gegevens of het verzenden van gegevens via e-mail. De Welch Allyn CardioPerfect onderscheidt zich van andere ECG systemen door de lage kosten, hoge kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Helaas, uw zoekterm heeft dit keer geen overeenkomst opgeleverd met artikelen in de Daxtrio webshop. Probeer uw zoekopdracht iets anders te formuleren.

Komt u er niet uit, neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop op 088-1117666. Zij zitten voor u klaar en helpen u graag de artikelen te vinden die u zoekt. De afdeling verkoop is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 18:00.

Het webshop team.

Welch Allyn cardioperfect online kopen

De werkzaamheden van Welch Allyn cardioperfect gaan volledig digitaal en geven de gelegenheid om de uitslagen op te slaan. De welch Allyn CardioPerfect besteld bij Daxtrio? Dan is het handig om te weten dat de set wordt geleverd inclusief advies, installatie en instructie door onze field consultant op locatie. Daxtrio heeft een ruim assortiment aan Welch Allyn producten, neem een kijkje in ons ruime assortiment en bestel uw medische producten vandaag nog. Geleverd uit voorraad en tegen een scherpe prijs.