Opzetstuk retour

Met enige regelmaat komen er bij Daxtrio gescheurde of gebroken opzetstukken binnen met het verzoek dit onder garantie te vervangen. De beschadiging is vaak het gevolg van een gebruikersfout. Dat is jammer want dan kunnen wij het opzetstuk niet meer onder garantie vervangen en moeten we u teleurstellen.

Daxtrio service

Dit doen we natuurlijk niet graag, maar gelukkig hebben we een oplossing. Want zoals u van ons gewend bent, helpt Daxtrio u graag om tijd en kosten te besparen. Om onnodige beschadigingen tijdens het gebruik te voorkomen, hebben we deze montage-instructie voor u gemaakt.


Montage-instructie

Bij het plaatsen/verwijderen moet in ieder geval het zwarte deel van het opzetstuk vastgehouden worden.

Plaatsen

Tijdens het plaatsen van een nieuwe tip (+ spatscherm) is het belangrijk voldoende (tegen)druk op het zwarte deel uit te oefenen.

U voelt en hoort een “klik” maar het is belangrijk dat de tip goed wordt doorgeschoven totdat hij niet verder kan om lekken te voorkomen. Let op: De onder- en bovenzijde regelmatig insmeren met vaseline voorkomt ook lekkage.

Verwijderen

De tip (+ spatscherm) zit licht vergrendeld in het opzetstuk. Door het witte deel van het opzetstuk met uw wijs- en middelvinger naar uw duim te bewegen, komt de tip “los” in het opzetstuk te zitten. U kunt het met uw andere hand dan wegpakken. Het spatscherm kan vervolgens van de losse tip worden geschoven.

Voor de volledigheid en uw gemak een directe link naar de voordeelset (artikelnmummer: 21086). Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.