Kantoorartikelen bij Daxtrio? Jullie zijn toch specialist in medische producten en apparatuur? Jazeker, maar we denken ook graag mee met onze klanten. We zijn continu bezig om te kijken hoe, en waar we onze diensten voor u kunnen verbeteren. Eén van die verbeteringen is de uitbreiding van ons assortiment met een selectie van veel gebruikte kantoorartikelen.

Besparing

Door uw kantoorartikelen ook bij Daxtrio te bestellen bespaart u veel tijd. Naast belangrijke tijdswinst bespaart u uiteraard ook op (bezorg)kosten. Niet meer apart naar de kantoorboekhandel op de hoek (als die al op de hoek zit) of een aparte bestelling te plaatsen bij weer een webshop. Vanaf nu kunt u met één keer inloggen en één keer bestellen al uw medische producten én kantoorartikelen de volgende dag al in huis hebben.

Assortiment

Zoals gezegd starten we met een selectie veel gebruikte kantoorartikelen. Onder andere pennen, schrijfblokken, paperclips, enveloppen, postzegels, ordners, tabbladen, plakband, printerpapier en schoonmaakmiddelen. Maar ook Cup a Soup, Lipton thee en diverse varianten Douwe Egberts koffie maken deel uit van het nieuwe assortiment. Bekijk alle producten op https://www.daxtrio.nl/kantoorartikelen.html. Mist u een artikel? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht dat er meer vraag naar is en kunnen we het toevoegen aan het assortiment.

Direct leverbaar

Vanaf 1 mei 2017 kunt u de artikelen op onze website vinden. Voeg daarom vandaag nog uw kantoorartikelen toe aan uw bestelling en ervaar het voordeel! En ook voor het nieuwe kantoorartikelen assortiment geldt, geleverd uit voorraad en tegen een scherpe prijs!