Voor praktijken en huisartsen die bij ons efficiënt willen bestellen, hebben wij het online bestelboek ontwikkeld binnen onze website . Een handige online applicatie in de website voor iedereen met een Daxtrio professional account.

Het bestelboek is een online applicatie waarin u de producten kan zetten met de aantallen die u altijd besteld. U hoeft dan alleen nog maar de producten aan te vinken in de bestel-app en met 1 klik komen alle producten direct in u winkel mandje zodat u alleen nog maar uw order hoeft te bevestigen. Bestellen van verbruiksartikelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De website past zich aan de schermgrootte van het apparaat aan waarop u de site bekijkt zodat het bestellen van producten op een Ipad of andere tablet nu binnen handbereik is.
U kunt gemakkelijk met een tablet of Ipad langs de voorraadkast(en) met verbruiksartikelen lopen en met 1 vinkje uw bestelling plaatsen, aantallen aanpassen of producten toevoegen in uw assortiment. Geen ingewikkelde bestelmodules waar de voorraad in moet bijgehouden worden en waarin u meerdere stappen moet doorlopen om iets te bestellen. Een eenvoudige module op elke PC, tablet of mobiel te gebruiken.

Wilt u advies over het gebruik van de bestel app of wilt u instructie over het gebruik van onze bestel-app, neem contact op met de klantenservice 088 111 7 666. Door middel van een remote sessie geven we u een uitgebreide instructie over het gebruik van de Daxtrio bestel-app en vullen wij als vast uw bestelboek met producten aan de hand van uw bestelhistorie bij Daxtrio.

Voor het geval dat u eerst eens rustig wilt lezen hoe alles werkt, hebben wij een uitgebreid stappen plan gemaakt voor u waarin uitgelegd word hoe u de applicatie optimaal kunt gebruiken op uw PC, tablet, Ipad of mobiel in uw praktijk of kliniek.
Lees hier de uitgebreide instructie voor het gebruik van de bestel-app voor Daxtrio professional op de PC en tablet.

Vraag een professional account aan bij Daxtrio en vereenvoudig direct uw bestel proces!