De locatie in Broek op Langedijk is te klein geworden voor de almaar groeiende activiteiten van Daxtrio. De groeiende vraag naar medische verbruiksmiddelen en technische ondersteuning op het gebied van software en autoclaven heeft er voor gezorgd dat het pand in de kop van Noord Holland niet meer voldeed aan de gestelde eisen. Aangezien Daxtrio landelijk opereert was een meer centrale ligging gewenst.

Zaandam

Aan de Zuiddijk 398 in Zaandam staat het nieuwe hoofdkantoor van Daxtrio, met 2 grote hallen voor de opslag en orderpicking en meer kantoorruimte voor het groeiende aantal werknemers. Een prachtplek waar het bedrijf verder kan groeien en nieuwe plannen voor de toekomst kan realiseren.

Grote operatie

Op donderdag 29 december om 17:00 uur begint een grote, strak geplande operatie waarin in 24 uur het hele bedrijf verhuisd gaat worden naar de nieuwe locatie in Zaandam, zodat op maandag 2 januari om 8:30 uur alle klanten weer kunnen rekenen op het grote assortiment, de snelle levering en goede service van Daxtrio.

Bereikbaarheid

Op vrijdag 30 december vindt de verhuisoperatie plaats. Bij hoge uitzondering is Daxtrio op die dag niet bereikbaar. De webwinkel is 24 uur per dag bereikbaar.

Let op,  orders die geplaatst worden op 29 december na 17:00 uur worden op maandag 2 januari uitgevoerd.

Heeft u vrijdag 30 december een dringende vraag, neem dan contact op met uw account manager.