The wishlist name can't be left blank

Sterilisatiezakjes en sealtape

Sterilisatiezakjes en sealtape

In organisaties, en dan met name in de zorg, is het extreem belangrijk om materiaal te steriliseren. Dat kan door middel van specifieke sterilisatiezakjes, of door een speciale reiniging. In het geval van de zakjes is het mogelijk om items af te sluiten. Hierdoor voorkomt u dat deze items nog bacteriën of virussen kunnen verspreiden. Het gaat om de bekende zakjes die van speciaal materiaal zijn gemaakt. Deze kunnen vervolgens gesloten worden door middel van de bijbehorende tape, of door de sealstrip die erop bevestigd zit. Beide manieren zijn vertrouwd en van hoogwaardige kwaliteit. U kunt erop rekenen dat alles wat in het zakje zit steriel is en veilig opgeborgen is!

Situaties waarin sterilisatie belangrijk is

De sterilisatiezakjes zijn op twee manieren te gebruiken. De materialen die in ziekenhuizen gebruikt worden, worden namelijk op die manier geleverd. Denk aan scalpels, verbandmateriaal en nog veel meer. Hierbij is het van groot belang dat het gesteriliseerd geleverd wordt. Dit kan namelijk het verschil maken bij het herstel van een patiënt. Wanneer de verbandmiddelen niet gesteriliseerd gebruikt worden, kunnen de bacteriën ervoor zorgen dat een wond geïnfecteerd raakt en erger. Zodra het verband eromheen zit gaat het tevens ontsteken en dat moeten we te allen tijde voorkomen. Daarnaast kan het andersom natuurlijk ook zijn. Stel dat u in een ruimte een item heeft dat besmet is met een ziekte of waar een wond mee in aanraking is geweest, dan is het noodzaak het item te steriliseren. Hiermee voorkomt u dat het andere mensen kan besmetten en zo een virus op gang brengt. Het steriliseren is in het ziekenhuis vaak een gewoonte en daarom moeten de middelen er altijd zijn. Dit kan op allerlei manieren en die leggen we hieronder graag nog even toe.

Hoe kunt u sterilisatie garanderen?

Met de sterilisatiezakjes van Daxtrio weet u zeker dat het item dat erin zit geen gevaar meer oplevert. De zakjes zijn namelijk speciaal ontworpen voor het veiligstellen van wat erin zit. Dat betekent dat het volledig gesteriliseerd is en dat er niets meer bij kan, maar dat het ook niet meer zomaar geopend kan worden. En dat is natuurlijk ook de bedoeling. Producten die bijvoorbeeld tijdens een operatie zijn gebruikt, dienen op de juiste manier gereinigd te worden. Wanneer dit niet het geval is, kan het leiden tot verspreiding en uiteindelijk zelfs een uitbraak. Om dat te voorkomen hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld in sterilisatieproducten.

Compleet assortiment in sterilisatie items

Bij Daxtrio werken we al jarenlang met leveranciers van hoge kwaliteit. Hiermee kunnen we u garanderen dat uw bestelling met zorg is samengesteld en dat u kunt rekenen op betrouwbare en veilige items. We hebben op het gebied van sterilisatie een uitgebreid assortiment. Dit bestaat onder andere uit zakjes, maar ook tape, trays en rekken vindt u hier. Ook de machines waarmee u complex holle instrumenten kunt steriliseren zijn in er verschillende groottes. Afhankelijk van uw organisatie en de wensen kunnen we een offerte op maat maken. Onze specialisten kijken dan naar welke items voor u belangrijk zouden zijn en welke de meeste efficiëntie toe zouden voegen aan de onderneming.

Veilige werkvloer behouden dankzij Daxtrio

Bij Daxtrio vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen en vertrouwen op de middelen. Zeker in de zorg is het van groot belang dat u die kwaliteit aan de bezoekers en patiënten kunt garanderen. Daarom hebben wij een groot assortiment, zodat u gegarandeerd uw gewenste producten kunt vinden. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze, of wilt u graag een bestelling samenstellen met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder met het maken van de beste keus!

Gerelateerde producten
    1. Seal Easy Sterilisatiezakjes Selfseal 140 x 330mm
      Seal Easy Sterilisatiezakjes Selfseal 140 x 330mm
      Zie art. 43216
      als alternatief.