The wishlist name can't be left blank

De Corona / Covid-19 sneltest van Abott

De Corona / Covid-19 sneltest van Abott

Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? en wil je snel de uitslag weten omdat je niet kan wachten.Wij leveren nu uit voorraad de sneltest op Corona / Covid-19. Een van de 2 enige goedgekeurde door de Nederlandse overheid sneltesten.

Deze test is bestemd voor patiënten met vermoeden van COVID-19-infectie. De test vereist geen instrumenten en levert resultaten binnen 15 minuten, waardoor het een waardevol hulpmiddel is bij het grootschalig testen in gedecentraliseerde testfaciliteiten. Het is toegankelijke, draagbare en schaalbare optie voor het testen op COVID-19.

Maar ook nuttig zijn ter ondersteuning van strategieën op het gebied van de volksgezondheid, zoals bron- en contactonderzoek en het grootschalig testen van mensen met een vermoedelijk actieve infectie.

De Voordelen

Snel duidelijkheid voor patiënten: testuitslag binnen 15-20 minuten
Betrouwbare, uitstekende prestaties*:
Sensitiviteit: 93,3% (98,2% voor monsters met Ct-waarde ≤ 33) / Specificiteit: 99,4%
Voor gebruik op point-of-care in diverse situaties
Gemakkelijk toegankelijke oplossing maakt testen op grote schaal mogelijk
Apart buisje met 'afbreek'-wattenstaafje minimaliseert blootstelling van medewerkers
Extractiebuisje is volledig omsloten voor afvoer

De inhoud van de kit

25 testapparaten, 1 buffer (9 ml/fles), 25 extractiebuisjes, 25 doppen voor extractiebuisjes, 1 wattenstaafje voor positieve controle, 1 wattenstaafje voor negatieve controle, 25 gesteriliseerde nasofaryngeale wattenstaafjes voor monsterafname, 1 buisjesrek, 1 beknopte handleiding, 1 gebruiksaanwijzing

Betrouwbaarheid

De test levert voorlopige testresultaten. Negatieve resultaten sluiten een infectie met SARS-CoV-2 niet uit en kunnen niet worden gebruikt als enige uitgangspunt voor behandeling of andere besluitvorming. Negatieve resultaten moeten worden gecombineerd met klinische observaties, de patiëntgeschiedenis en epidemiologische informatie. De test is niet bedoeld om te worden gebruikt als donor-screeningtest voor SARS-CoV-2.

  • SENSITIVITEIT: 93,3% (98,2% voor monsters met Ct-waarde ≤ 33)
  • SPECIFICITEIT: 99,4%
  • KLINISCHE STUDIEPOPULATIE: 241 personen,waarvan 60 PCR-positief en 181 PCR-negatief
Related Posts
  1. Hoe werkt een corona Antigeen sneltest ? Hoe werkt een corona Antigeen sneltest ? Met de SARS-CoV-2 Snel test kunt snel beslissen of de geteste persoon in quarantaine gehouden moet worden zodat er geen verder risico is op verdere verspre...
Gerelateerde producten
    1. Abbott Panbio COVID-19 Ag sneltest
      Abbott Panbio COVID-19 Ag sneltest
      Excl BTW € 102,96
      € 124,58