The wishlist name can't be left blank

Het Coronavirus en onze genoodzaakte aanpak

De situatie

Daxtrio medische producten is een medische groothandel voor medici waar de particuliere klant ook altijd van harte welkom is en blijft. Helaas zijn wij door het Coronavirus genoodzaakt keuzes te maken, aangezien er grote tekorten in de markt vanuit de fabrikanten zijn, voor aanverwante producten. Over welke producten hebben wij het?

  • mondmaskers
  • schorten
  • (veiligheids)brillen
  • handdesinfectans

Beschikbaarheid

Het is heel logisch dat er door de extreem grote vraag een gebrek aan productie capaciteit ontstaan is, die niet zomaar op te lossen is. De fabrikanten zetten alle zeilen bij maar de maximale lijken bereikt. Als laatste verklaring voor de tekorten is dat vele eenvoudige medische producten tegenwoordig uit China komen. De productie en leveringen vanuit China zijn beperkt op dit moment waardoor er grote tekorten ontstaan.

Genoodzaakte keuzes

Daxtrio heeft er voor gekozen om, indien beschikbaar, de producten zoals hierboven beschreven louter aan medische professionals uit te leveren aangezien wij van mening zijn dat dit het publiekelijk belang dient. Bent u een zorgprofessional en bekend als klant bij Daxtrio en heeft u reeds een (online) bestelling geplaatst, geef dan per e-mail uw ordernummer(s) door en wij voegen dit artikel toe aan uw bestelling zolang de voorraad strekt. Bent u geen actief bestellende klant dan kunnen wij op dit moment, gezien de schaarste, uw bestelling helaas niet accepteren.

Aanpak

De beschikbaarheid van bovenstaande producten zijn zeer onzeker helaas. Wij doen ons uiterste best om een klein puntje van de capaciteit te bemachtigen zodat wij onze klanten kunnen voorzien van de gevraagde producten. De fabrikanten alloceren, op Europees niveau, op basis van behoefte in de markt en publiekelijk belang. Op dit moment zien wij veel beschikbaarheid naar Italië verhuizen aangezien de producten daar op dit moment het hardste nodig zijn. De fabrikanten kijken van dag tot dag met de beperkte beschikbaarheid wie er wat krijgt, met ieder haar eigen overwegingen, waar wij helaas niets aan kunnen veranderen.

Tot slot

Daxtrio doorzoekt heel Europa naar beschikbaarheid maar aangezien wij het land zijn met een zeer lage urgentie op dit moment verwachten wij vanuit de Europese- en wereldfabrieken geen grote prioriteit. Wij doen wat wij kunnen en zetten zelfs extra mensen in om u zo goed mogelijk te bedienen.

Hopende op uw begrip!

Team Daxtrio