The wishlist name can't be left blank

Daxtrio is altijd in actie!

En dat is wat u mag verwachten van de topspeler in de eerstelijnszorg. Dus ‘’actie’’ is geen 2 halen, 1 betalen maar veel belangrijker namelijk kwaliteit bieden en klantgericht werken. Daxtrio is net als bijna al onze klanten een Nederlands MKB bedrijf en wij begrijpen als geen ander wat er in de praktijk van de eerstelijnszorg verwacht wordt.
Is dat Uniek? Jazeker, zo zijn wij iedere dag bezig voor u om de praktijk te ontlasten en u te voorzien van de laatste innovaties en informatie voor de eerstelijnszorg/huisartsgeneeskunde, gericht op de korte én langere termijn.

Wat merkt u hiervan? Daxtrio komt dagelijks met een groot team ervaren mensen bij klanten zoals u. Wij komen medisch onderhoud uitvoeren en gaan in gesprek over de vragen en wensen van onze, eventuele toekomstige, klanten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u bij ons volledig LEAN kunt bestellen en zelfs een voorraad beheer systeem heeft. Maar ook een continue stroom aan nieuwe innovatieve producten, ontwikkelingen en een unieke service zorgen er voor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Op deze pagina vind u continue mooie nieuwe ‘’acties’’ die wij graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u meer weten over één van de hier besproken innovaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-1117666, of vraag het uw Daxtrio contactpersoon. Mailen mag ook: [email protected]io.nl.

Gemakkelijk en effectief cryotherapie met de Cryosuccespen

Cryosuccess is het beste instrument voor behandelingen met vloeibare bevriezing. Dit product gebruikt een unieke methode van rechtstreeks contact tussen de vloeibare distikstofoxide (lachgas) en de huid met een constante doordringende temperatuur van-89 ° C.

Met de Cryosuccespen kunt u heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen (wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken) en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.

Help de patient binnen één consult

Doordat de Cryosucces een temperatuur van -89 ° C haalt is de kans op herhaling van de kwaal nihil. Dit scheelt u binnen de praktijk onnodig veel extra werkzaamheden en zorgt ervoor dat de patiënt binnen één consult van haar probleem af is.

De voordelen van Cryosucces

De voordelen van dit product zijn:

 • Effectieve behandeling door diepe bevriezing;
 • Mogelijkheid tot verwijderen van ouderdom en pigment vlekken;
 • Cryotherapie gebruiken wanneer het nodig is;
 • Geen verspilling van stikstof;
 • Geen stikstof contract meer;
 • Geen planning en organisatie van extra wratten spreekuren;
 • Patiënt vriendelijk doordat de patiënt direct geholpen kan worden;
 • Zeer eenvoudig en hygiënisch te gebruiken;
 • De Cryosucces koelt tot -89 waarbij het zeer effectief is;
 • In te zetten bij pigment en ouderdom vlekken;
 • De patronen zijn volledig vergoed;
 • Zeer gemakkelijk om te transporteren ;

Cryosucces assortiment

Daxtrio is erkent levenancier van de Cryosuccespen en heeft een technische afdeling die onderhoud en controle van uw cryotherapie apparatuur kan uitvoeren.

Demonstratie aanvragen

Vraag nu een demonstratie aan van de Cryosucces zodat u met eigen ervaringen de pen kunt beoordelen. U kunt een demonstratie aanvragen via uw accountmanager, onze verkoop afdeling. of u kunt bellen met 088-1117666.