The wishlist name can't be left blank

Daxtrio is altijd in actie!

En dat is wat u mag verwachten van de topspeler in de eerstelijnszorg. Dus ‘’actie’’ is geen 2 halen, 1 betalen maar veel belangrijker namelijk kwaliteit bieden en klantgericht werken. Daxtrio is net als bijna al onze klanten een Nederlands MKB bedrijf en wij begrijpen als geen ander wat er in de praktijk van de eerstelijnszorg verwacht wordt.
Is dat Uniek? Jazeker, zo zijn wij iedere dag bezig voor u om de praktijk te ontlasten en u te voorzien van de laatste innovaties en informatie voor de eerstelijnszorg/huisartsgeneeskunde, gericht op de korte én langere termijn.

Wat merkt u hiervan? Daxtrio komt dagelijks met een groot team ervaren mensen bij klanten zoals u. Wij komen medisch onderhoud uitvoeren en gaan in gesprek over de vragen en wensen van onze, eventuele toekomstige, klanten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u bij ons volledig LEAN kunt bestellen en zelfs een voorraad beheer systeem heeft. Maar ook een continue stroom aan nieuwe innovatieve producten, ontwikkelingen en een unieke service zorgen er voor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Op deze pagina vind u continue mooie nieuwe ‘’acties’’ die wij graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u meer weten over één van de hier besproken innovaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-1117666, of vraag het uw Daxtrio contactpersoon. Mailen mag ook: info@daxtrio.nl.

Daxtrio introduceert een hoogwaardig pakket aan disposable medische instrumenten


De eisen voor decontaminatie, sterilisatie, opslag en houdbaarheid van niet-disposable instrumenten worden steeds strenger waardoor u steeds meer tijd kwijt bent aan uw sterilisatieproces en de logistiek hiervan.

Er zijn dus steeds meer artsen, huisartsenposten en ziekenhuizen welke kiezen voor het gemak en de betrouwbaarheid van disposable instrumentaria. Tot voor kort waren de disposable instrumentaria vaak van matige kwaliteit, fragiel of de samenstelling van een set was niet zoals u deze wenst.

Daxtrio introduceert nu een uitgebreid en hoogwaardig pakket aan disposable instrumentaria en complete sets waardoor wij zijn geslaagd om een assortiment van hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Deze instrumenten zijn ultrasoon gereinigd, vervaardigd van roestvast staal, nikkelarm, zeer fijn afgewerkt en altijd scherp!

De instrumenten zijn voorzien van een duidelijke kleurmarkering zodat u goed kunt zien dat het om een disposable instrument gaat. De houdbaarheid van een dichte verpakking is vijf jaar. Dit is aanzienlijk langer dan de één tot zes maanden houdbaarheid die geldig is voor verpakt niet-disposable instrumentaria.

Al met al kan disposable instrumentaria u een flinke besparing in tijd, investeringen en werkzaamheden opleveren:
  • minder handelingen 
  • kruisbesmetting is uitgesloten doordat er bij iedere ingreep nieuwe en schone instrumenten gebruikt kunnen worden 
  • er is geen autoclaaf en/of thermodesinfector meer nodig. U bespaart hiermee op ruimte, stroomverbruik, storingen en de kosten van het onderhoud aan deze apparaten 
  • altijd schone, betrouwbare en scherpe instrumentaria in een constante samenstelling 
  • raak geen instrumentaria meer kwijt bij centrale sterilisatie 
  • geen sterilisatiekosten 
  • geen personeelskosten voor het verzamelen, reinigen, verpakken, in- en uitruimen van de autoclaaf en thermodesinfector. Uw assistent(e) kan deze tijd besteden aan de zorg van uw patiënten 
  • geen materiaalkosten voor demi-water, verpakkingsmaterialen, desinfectiemiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen etc. 
  • minder logistieke kosten

Het NHG geeft aan in de richtlijn infectiepreventie “Reiniging en desinfectie of sterilisatie van instrumentarium”

Aanbevelingen disposable instrumentaria
• Gebruik steriel, bij voorkeur disposable (delen van) instrumentarium bij kritisch gebruik.

Daxtrio heeft een zeer breed en diep assortiment disposable instrumenten, zoals: Scharen, pincetten, klemmen, naaldvoerders, tangen, speculae maar ook diverse sets zoals: hecht- en onthechtsets, IUD set, ooglidcorrectiesets, vasectomiesets, partussets en nog vele andere in diverse maten en soorten. Mocht u meer willen weten of wenst u een demonstratie van de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Telefonisch op 088-1117666 of via mail: info@daxtrio.nl.