The wishlist name can't be left blank

Daxtrio is altijd in actie!

En dat is wat u mag verwachten van de topspeler in de eerstelijnszorg. Dus ‘’actie’’ is geen 2 halen, 1 betalen maar veel belangrijker namelijk kwaliteit bieden en klantgericht werken. Daxtrio is net als bijna al onze klanten een Nederlands MKB bedrijf en wij begrijpen als geen ander wat er in de praktijk van de eerstelijnszorg verwacht wordt.
Is dat Uniek? Jazeker, zo zijn wij iedere dag bezig voor u om de praktijk te ontlasten en u te voorzien van de laatste innovaties en informatie voor de eerstelijnszorg/huisartsgeneeskunde, gericht op de korte én langere termijn.

Wat merkt u hiervan? Daxtrio komt dagelijks met een groot team ervaren mensen bij klanten zoals u. Wij komen medisch onderhoud uitvoeren en gaan in gesprek over de vragen en wensen van onze, eventuele toekomstige, klanten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u bij ons volledig LEAN kunt bestellen en zelfs een voorraad beheer systeem heeft. Maar ook een continue stroom aan nieuwe innovatieve producten, ontwikkelingen en een unieke service zorgen er voor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Op deze pagina vind u continue mooie nieuwe ‘’acties’’ die wij graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u meer weten over één van de hier besproken innovaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-1117666, of vraag het uw Daxtrio contactpersoon. Mailen mag ook: [email protected].Exclusief bij Daxtrio: een geheel nieuwe manier voor het afnemen van ECG's

Met meer dan 50 jaar ervaring in het uitvinden, verbeteren en produceren van diverse medische instrumenten behoort Cardioline geen nieuwe naam binnen uw vakgebied te zijn. Daxtrio Medische Producten heeft de exclusieve distributie van het merk Cardioline gekozen omdat deze diverse, moderne vernieuwingen en grote voordelen biedt ten aanzien van de huidige markt aan ECG systemen.

Draadloos ECG's afnemen

Neem als voorbeeld de Cardioline TouchECG HD+, dit zeer compacte en lichte model wordt door middel van Bluetooth gekoppeld aan een Windows PC, Windows tablet of Android tablet. Vervolgens kunt u direct een ECG afnemen waarbij er geen hinderlijke connectiekabels van de PC naar de patiënt hoeven te lopen. Dit geeft alle vrijheid om uw ruimte vrij te gebruiken en voorkomt schade aan een gevoelige en kostbare connectiekabels.

Meer informatie kunt u hier lezen (Engels).

De voordelen

De draadloze Cardioline Touch ECG HD+ heeft alleen al de volgende voordelen:
  • Moderne software met intuïtieve interface en inclusief gratis software updates
  • Maakt en verstuurt direct PDF’s en koppelt deze aan uw HIS
  • Draadloze communicatie met de pc / tablet
  • Inclusief Glasgow interpretatie
  • Drupdicht met een IP-codering IP42
  • Bestendig tegen stoten en vallen bij maximaal 1 meter hoogte
  • Zeer licht en compact systeem, slechts 90 gram en 115 x 65 x 15 mm
  • Voorzien van twee jaar garantie

Extra informatie of demonstratie?

Wenst u meer informatie of een demonstratie bij u op de praktijk dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 088-1117666 en/of bekijk onderstaande video over Cardioline.