The wishlist name can't be left blank

Daxtrio is altijd in actie!

En dat is wat u mag verwachten van de topspeler in de eerstelijnszorg. Dus ‘’actie’’ is geen 2 halen, 1 betalen maar veel belangrijker namelijk kwaliteit bieden en klantgericht werken. Daxtrio is net als bijna al onze klanten een Nederlands MKB bedrijf en wij begrijpen als geen ander wat er in de praktijk van de eerstelijnszorg verwacht wordt.
Is dat Uniek? Jazeker, zo zijn wij iedere dag bezig voor u om de praktijk te ontlasten en u te voorzien van de laatste innovaties en informatie voor de eerstelijnszorg/huisartsgeneeskunde, gericht op de korte én langere termijn.

Wat merkt u hiervan? Daxtrio komt dagelijks met een groot team ervaren mensen bij klanten zoals u. Wij komen medisch onderhoud uitvoeren en gaan in gesprek over de vragen en wensen van onze, eventuele toekomstige, klanten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u bij ons volledig LEAN kunt bestellen en zelfs een voorraad beheer systeem heeft. Maar ook een continue stroom aan nieuwe innovatieve producten, ontwikkelingen en een unieke service zorgen er voor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Op deze pagina vind u continue mooie nieuwe ‘’acties’’ die wij graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u meer weten over één van de hier besproken innovaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-1117666, of vraag het uw Daxtrio contactpersoon. Mailen mag ook: info@daxtrio.nl.

Bespaar sterk op tijd en kosten met disposable instrumentarium, bestel nu uw sample!


De eisen voor decontaminatie, sterilisatie, opslag en houdbaarheid van niet-disposable instrumenten worden steeds strenger waardoor u steeds meer tijd kwijt bent aan uw sterilisatieproces en de logistiek hiervan. Er zijn dus steeds meer artsen, huisartsenposten en ziekenhuizen welke kiezen voor het gemak en de betrouwbaarheid van disposable instrumentaria. Tot voor kort waren de disposable instrumentaria vaak van matige kwaliteit, fragiel of de samenstelling van een set was niet zoals u deze wenst.

Daxtrio introduceert nu een uitgebreid pakket aan disposable instrumenten van hoogwaardige kwaliteit. Deze instrumenten zijn ultrasoon gereinigd, vervaardigd van roestvast staal, nikkelarm, zeer fijn afgewerkt en altijd scherp!

De instrumenten zijn voorzien van een duidelijke kleurmarkering zodat u goed kunt zien dat het om een disposable instrument gaat. De houdbaarheid van een dichte verpakking is vijf jaar. Dit is aanzienlijk langer dan de één tot zes maanden houdbaarheid die geldig is voor verpakt niet-disposable instrumentaria.
Er is een enorme keuze aan losse instrumenten en complete chirurgische sets verkrijgbaar, tevens is het ook mogelijk om bij voldoende afname een set geheel voor u op wens te maken. Dit zodat u een veel voorkomende ingreep kunt uitvoeren met de door u gewenste instrumenten samenstelling.

Al met al kan disposable instrumentaria u een flinke besparing in tijd, investeringen en werkzaamheden opleveren:

  • minder handelingen en hierdoor minder logistieke kosten
  • de instrumenten zijn in hun Tyvek verpakking 5 jaar steriel
  • altijd schone en steriele instrumenten voorkomen kruisbesmetting
  • er is geen autoclaaf en/of thermodesinfector meer nodig. U bespaart hiermee op ruimte, stroomverbruik, de kosten van storingen en onderhoud aan deze apparaten
  • u hoeft geen vervuilende desinfectiemiddelen meer te gebruiken
  • altijd schone, betrouwbare en scherpe instrumentaria in een constante samenstelling
  • raak geen instrumentaria meer kwijt bij centrale sterilisatie
  • geen personeelskosten voor het verzamelen, reinigen, verpakken, in- en uitruimen van de autoclaaf en thermodesinfector. Uw assistent(e) kan deze tijd besteden aan de zorg van uw patiënten
  • geen materiaalkosten voor demi-water, verpakkingsmaterialen, desinfectiemiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen etc.

Vraag nu een sample aan van deze materialen zodat u deze kunt beoordelen op kwaliteit en een vergelijking kunt maken met uw huidige instrumentarium door contact met ons op te nemen via telefoon op 088-1117666 of via mail: info@daxtrio.nl.

Kijk voor ons assortiment hoogwaardige disposables op onze website. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere antwoorden en oplossingen.