The wishlist name can't be left blank

Daxtrio is altijd in actie!

En dat is wat u mag verwachten van de topspeler in de eerstelijnszorg. Dus ‘’actie’’ is geen 2 halen, 1 betalen maar veel belangrijker namelijk kwaliteit bieden en klantgericht werken. Daxtrio is net als bijna al onze klanten een Nederlands MKB bedrijf en wij begrijpen als geen ander wat er in de praktijk van de eerstelijnszorg verwacht wordt.
Is dat Uniek? Jazeker, zo zijn wij iedere dag bezig voor u om de praktijk te ontlasten en u te voorzien van de laatste innovaties en informatie voor de eerstelijnszorg/huisartsgeneeskunde, gericht op de korte én langere termijn.

Wat merkt u hiervan? Daxtrio komt dagelijks met een groot team ervaren mensen bij klanten zoals u. Wij komen medisch onderhoud uitvoeren en gaan in gesprek over de vragen en wensen van onze, eventuele toekomstige, klanten. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u bij ons volledig LEAN kunt bestellen en zelfs een voorraad beheer systeem heeft. Maar ook een continue stroom aan nieuwe innovatieve producten, ontwikkelingen en een unieke service zorgen er voor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Op deze pagina vind u continue mooie nieuwe ‘’acties’’ die wij graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u meer weten over één van de hier besproken innovaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-1117666, of vraag het uw Daxtrio contactpersoon. Mailen mag ook: [email protected].Net als vorig jaar ontvangt u dit jaar weer alleen de spuiten met het griepvaccin, de veiligheidsnaalden dienst u wederom zelf aan te schaffen! Lees waarom de veiligheidsnaalden van Becton Dickinson (BD) de beste oplossing is voor het toedienen van griepvaccins en veilig prikken.


De BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm is het meest ideale product om te gebruiken voor het veilig toedienen van griepvaccins. Voor meer informatie omtrent veiligheidsnaalden kunt u ook terecht op www.daxtrio.nl/veiligheidsnaalen.

Advies verkoopprijs €19,50 ex btw per doos (100 stuks)

Nu extra voordelig bij Daxtrio

BD Eclipse veiligheidsnaald 25G 0.5 x 16 mm / Artikelnummer: 16412

  • 1 doosje €11,50 ex btw per stuk
  • 5 doosjes €10,50 ex btw per stuk
  • 10 doosjes €9,50 ex btw per stuk

Handig om mee te bestellen

Bestel nu telefonisch op 088-111 7 666 of klik hier.

Prijzen zijn geldig t/m 31 augustus 2019.